PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

daha markanın adını yazamıyosun
İnsanları aşağılamaktan vazgeçmelisin bence . tekrar yanlış yazayım da tekrar yanlış yazdım diye mutlu ol. PNX :D

İnsanlar burada bir şey beyan ederken fikir verirken sen gelip burada yorum yapma diyemezsin. Eğer diyeceksen de üslubunca izah edersin.

Gelbura ile konuştum bg2 ile simjack'in h shifteri bire bir aynıydı. Onun fason üretimi büyük ihtimal. Eğer öyleyse simjack shifterleri öneriliyor bayağı en mantıklısı o gibi. Ben de moza r5 aldım mediamarkt'dan hgp shifter çok gömülüyor ve çok çabuk bozuluyormuş. Spardox bg2 alıcam gibi yanına.
10kda o gircek desene param bitti

@ahmttunc Hocam yakıştı mı bu :D Sen Mozacısın Moza indirim haberleri ver PXN bizim mıntıkamız :P
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet var ama plastik ve fren pedalı metal olana göre yumuşak.

Hocam ilk getiren ithalatçı 16.500'den satıyordu V10 Pro'yu. Gaming.gen'in peşin fiyatına da olsa bu fiyata satması çok iyi.
Hocam 14klık olan modeli önerir misin? Sanki PXN ile Rampage'in ortak fason olan ürettiği bir direksiyon vardı ona benziyor fason ürün değil dimi bu

Ditorumki moza r5 iade edilirmide sanmıyorum arada 1400 var uğraşmaya değmez gibi

Hocam 14klık olan modeli önerir misin? Sanki PXN ile Rampage'in ortak fason olan ürettiği bir direksiyon vardı ona benziyor fason ürün değil dimi bu
o pxn v10 öneririm al geç direct drive bu model o dediğin dişli kötü

Ditorumki moza r5 iade edilirmide sanmıyorum arada 1400 var uğraşmaya değmez gibi
kullan kankacım r5i güzel direksiyon onunda kendi avantajları var ekosistemi daha geniş

Hepsiburada daha fazla mı komisyon alıyor nedir oraya 31k'ya koymuşlar. 28k ise çok iyi fiyat o fiyata Moza R5 ile rekabet eder işte.

Sen kullan kardeşim boşver. Almamış olsaydın neyse de Moza aldın G29 almadın hayıflanacak bişey yok :D

Hepsiburada daha fazla mı komisyon alıyor nedir oraya 31k'ya koymuşlar. 28k ise çok iyi fiyat o fiyata Moza R5 ile rekabet eder işte.
Genel olarak çoğu şey idefixte daha ucuz bu aralar çoğu benzer fiyatta şeyi ordan aldım genelde en çok taksitte orda oluyor. Bende bilsem beklerdim ama çokta önemli değil gibi bakalım 27 olsa bi düşünürdüm sanırım

Geri