Advocate
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 380
Link attım hocam PXN A7bitane shifter lazımda logitec inkini almak istemiyorum pnx olur diğer idarelik markalar olur çok iyi bişey olmasına gerek yok
Link attım hocam PXN A7bitane shifter lazımda logitec inkini almak istemiyorum pnx olur diğer idarelik markalar olur çok iyi bişey olmasına gerek yok
3.800'e satılıyordu yılbaşından önce stokta kalmamış orda. Bir arkadaş direksiyonu almadan vitesi almıştı akıllık ettibi araştırayım pxn 5 e geliyor bilmiyorum değermi
Benim vitesle işim yok ya amele gibi niye vites atayım. Manuel araba kalmamış piyasada neyin roleplayi buTh8a ikinci el alasım geliyor değer mi
Dandik diye biliyorum s modelith8s veya spardox sr-bg7+1 var th8s olmazmı
Uzun süre manuel araba sürdüm, keyif alıyorum diyelimBenim vitesle işim yok ya amele gibi niye vites atayım. Manuel araba kalmamış piyasada neyin roleplayi buETS'de 18 vitesli tırı 6 vitesli vitesle kullanmak ne kadar mantıklı. Simacingde de ancak süre kaybettirir.
Evet s modeli dandik elinizde kalır fiyatını hak etmiyor.th8s veya spardox sr-bg7+1 var th8s olmazmı
Ne nerde ne zaman :Odünkü mediamarkt moza r5 tanesi 22kdan 3lü bundle gibi kampanyaları saymazsak fena değil gibi fiyat
3 al 2 öde vardıNe nerde ne zaman :O
Bende aynısını aldım kargoda gelsin yazarım deneyimlerimiBu kokpit kafama yattı hocam. Biraz alan sıkıntım da var. Kaymaz değil mi, zemindeki mat kafamı kurcaladı biraz.
100k parası olan için güzel. Diğer ikisini 35'den sarı siteye koyarlarNe nerde ne zaman :O
3 al 2 öde yarın sabaha kadar devam.3 al 2 öde vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende aynısını aldım kargoda gelsin yazarım deneyimlerimi