PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

VD4 sim racing için giriş seviyesi. Bu incelemeleri yapanlar ETS oynayan casual oyuncular değil sim racing kanalları. Onlara göre bunlar giriş seviyesi tabii ki.

Moza R3'ün direksiyonunun plastik olmasını, daha güçsüz olmasını ve ısınma sorunları ihtimalini göz önüne alarak karar verebilirsiniz. Son tahlilde ikisi de iyi tercih olur.
Taksit önemli açıkcası v10 ultra için pedal bulmak lazım v10 sizce rs300 kadar iyimdir

Kasayı alta alın tamamdır :D benim de yerim çok müsait değil ama işim bitince motor kısmını masanın yanına çekip bağlıyorum.
IMG_20260108_233742_934.webp

Kocaman masa o.O2 Ne demek yer yok
Kasa aşağıda diye öyle yoksa sim setuplık bir masa değil 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben direksiyonu sökmeden masanın köşesine çekiyorum sorun olur mu öyle taşımak
Yok ne olacak. Direksiyona asılacak çocuk vs yoksa evde 😄 sök tak yapınca boya kısmı soyulmaya başlıyor zaten. Ben beyaz lityum gres aldım hem pedallara hem quick release kısmına sıktım.

Şanslı azınlıktansınız hocam hayırlı olsun. Direksiyon geldiği zaman sitelerinden PXN Simracing isimli yazılımını mutlaka kurun ve firmware güncellemesi yapmayın. Son güncellemede biraz sıkıntı var getirdiği bir fix de yok yalnızca SimHub desteği ekleniyor.
Ayarları ile ilgili bişey yapmam gerekiyor mu hocam yardımcı olurmusunuz

Kasa aşağıda diye öyle yoksa sim setuplık bir masa değil 😄

Yok ne olacak. Direksiyona asılacak çocuk vs yoksa evde 😄 sök tak yapınca boya kısmı soyulmaya başlıyor zaten. Ben beyaz lityum gres aldım hem pedallara hem quick release kısmına sıktım.
Benim durum malum kollar kırık güçsüzüm çıkartamıyorum quick release i 🙂

Ayarları ile ilgili bişey yapmam gerekiyor mu hocam yardımcı olurmusunuz
Zor bir şey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,485
Üyeler
187,517
Son üye