evet öyle yazıyor ama denemedimBu faturana yansıt ile olmuyor muydu? Bildiğim kadarıyla QR ile faturana yansıtacağın zaman belirli bir limit vermiş olması gerekiyor
evet öyle yazıyor ama denemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benim hattım faturalı değil nasıl olacak o iş vodafone pay ile harcama yaparsam geri karta bakiye olarak mı iade edecek
Evet QR ı okuttuktan sonra seçenek olarak çıkıyorBaştan ne yapmamız lazım peki? qr ile ödeme yaparken faturaya yansıt diye seçenek var mı nasıl olacak
TL bakiyenden düşecek 250TL'yi . Faturasız hatlar için fikrim yok ama büyük ihtimalle ; atıyorum 500TL yükleyeceksen kendisi 250TL düşecektir. Karta İade geleceğini düşünmüyorumevet öyle yazıyor ama denemedim
benim hattım faturalı değil nasıl olacak o iş vodafone pay ile harcama yaparsam geri karta bakiye olarak mı iade edecek
QR ile faturana yanstıt Limiti varmış sanırım . Siz ona bakıp mı alışveriş yaptınız yoksa limit var diye mi yaptiniz ?Alıntıyı görüntüle
Evet QR ı okuttuktan sonra seçenek olarak çıkıyor
Çok dikkat etmedim ama faturana yansıtı devamlı kullanıyorum 2750 TL limit vardı sanırımTL bakiyenden düşecek 250TL'yi . Faturasız hatlar için fikrim yok ama büyük ihtimalle ; atıyorum 500TL yükleyeceksen kendisi 250TL düşecektir. Karta İade geleceğini düşünmüyorum
QR ile faturana yanstıt Limiti varmış sanırım . Siz ona bakıp mı alışveriş yaptınız yoksa limit var diye mi yaptiniz ?
Sade o değil spotify netflix üyelikleri de 3 ay bedavaya geliyordu faturama yansıtlaMarkete gittiğiniz de QR la ödemek istiyorum diyorsunuz, QR ı okutunca karşınıza seçenekler çıkıyor faturana yansıtı seçeceksiniz. Harcama yaptıkdan sonra gün içinde mesaj geliyor, tutar faturanıza iade edilmiştir diye. Aynı şey tıkla gelsin de de geçerli, 100 liraya burgerden bir şeyler aldım faturaya yansıt ile 100 lira iade etti. Onu da kullanabilirsiniz. Farklı bir kampanya o da. QR ile faturaya yansıt herkes de açık olmayabiliyor ben de daha açılmadı mesela ama telefon numarasıyla yapılan alışverişlerde faturaya yansıtılabiliyor. Bir güzel özelliği de vodofone pay ile faturanızı öderseniz %10 nakit iade veriyor.