100 kg taşıma kapasiteli oyuncu masası önerisi

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
323
Merhaba arkadaşlar 100 kg taşıma kapasitesi olan sağlam bir oyuncu masası almak istiyorum marka fark etmez ama bilindik marka ve yerlerden olursa iyi olur xDrive markası veya başka marka ve Koçtaş IKEA vs de olur.

Merhaba arkadaşlar 100 kg taşıma kapasitesi olan sağlam bir oyuncu masası almak istiyorum marka fark etmez ama bilindik marka ve yerlerden olursa iyi olur xDrive markası veya başka marka ve Koçtaş IKEA vs de olur.
100 kg ne yaw, üstüne mi yatacaksın :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
100 kg ne yaw, üstüne mi yatacaksın :)
Hocam benim kasa tek başına 35 KG :) gerisini sen düşün monitör vs klavye mouse kulaklık mousepad vs derken 45 KG ye kadar çıkıyor o yüzden dayanıklı bir masa lazım aklım kalmasın kırılır mı ha kırıldı kırılıcak vs olmasın istiyorum.

Hocam benim kasa tek başına 35 KG :) gerisini sen düşün monitör vs klavye mouse kulaklık mousepad vs derken 45 KG ye kadar çıkıyor o yüzden dayanıklı bir masa lazım aklım kalmasın kırılır mı ha kırıldı kırılıcak vs olmasın istiyorum.
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor da neyse :)
Olmadı özel yaptır bence. Vardır olduğun yerde mobilyacı illa ki

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor da neyse :)
Olmadı özel yaptır bence. Vardır olduğun yerde mobilyacı illa ki
Yok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağım :D
özel istemiyorum hocam biraz uğraştırmalı oluyor mobilyacılar da zaten öyle güzel yapamıyorlar.

Yok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağım :D
özel istemiyorum hocam biraz uğraştırmalı oluyor mobilyacılar da zaten öyle güzel yapamıyorlar.
Sanayide mobilyacıya git masa istiyorum ölçü ver tahtayı ben getireceğim de git çeviz ağacından al ustanın dediği ölçüleri yaptırt

• Beğen
Yok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağım
Bak ben demedim sen dedin :)
Alacağın yerde de illa ki mobilyacılar yapacak :)
İşinin ehli birileri vardır illa ki ya.
25 Bin nüfuslu yerdeyim, en az 3 tane sağlam iş yapan biliyorum mesela

• İnanılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,336
Üyeler
189,830
Son üye