100 kg ne yaw, üstüne mi yatacaksınMerhaba arkadaşlar 100 kg taşıma kapasitesi olan sağlam bir oyuncu masası almak istiyorum marka fark etmez ama bilindik marka ve yerlerden olursa iyi olur xDrive markası veya başka marka ve Koçtaş IKEA vs de olur.
Hocam benim kasa tek başına 35 KG100 kg ne yaw, üstüne mi yatacaksın![]()
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor da neyseHocam benim kasa tek başına 35 KGgerisini sen düşün monitör vs klavye mouse kulaklık mousepad vs derken 45 KG ye kadar çıkıyor o yüzden dayanıklı bir masa lazım aklım kalmasın kırılır mı ha kırıldı kırılıcak vs olmasın istiyorum.
Yok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağımAklıma kötü kötü şeyler geliyor da neyse
Olmadı özel yaptır bence. Vardır olduğun yerde mobilyacı illa ki
Sanayide mobilyacıya git masa istiyorum ölçü ver tahtayı ben getireceğim de git çeviz ağacından al ustanın dediği ölçüleri yaptırtYok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağım
özel istemiyorum hocam biraz uğraştırmalı oluyor mobilyacılar da zaten öyle güzel yapamıyorlar.
Bak ben demedim sen dedinYok hocam aklınıza niye kötü şeyler gelsin manitayı alıp masanın üstüne koyup şey yapmayacağım
Alacağın yerde de illa ki mobilyacılar yapacaközel istemiyorum hocam biraz uğraştırmalı oluyor mobilyacılar da zaten öyle güzel yapamıyorlar.