xkingfishtrx
80+
- Reaksiyon skoru
- 29
- Konu Sahibi Konu Sahibi
mesela yapay zeka vs vs uygulamalar falan var onlar mı tarayıcının içindegereksiz uygulamalar yapıyorlar ekstra bildiğim kadarıyla
mesela yapay zeka vs vs uygulamalar falan var onlar mı tarayıcının içindegereksiz uygulamalar yapıyorlar ekstra bildiğim kadarıyla
En iyisini bilmiyorum ama Brave kullanıp ta şikayet veya pişman olan görmedim.Merhaba herkese. Brave mi daha iyi, yoksa Edge, Chrome, Opera mı kullanış bakımından?
hocam sadece aklıma şu takıldı da yoksa brave yükleyeceğim yoksa broatware varmış sanırım öyle demişlerdi bi zararı oluyor mu kapatabiliyor muyuz bu gereksiz uygulamaları ayarlardanEn iyisini bilmiyorum ama Brave kullanıp ta şikayet veya pişman olan görmedim.
Bloatware olduğunu bilmiyordum bundan dolayı şikayet eden de görmedim ilginç.hocam sadece aklıma şu takıldı da yoksa brave yükleyeceğim yoksa broatware varmış sanırım öyle demişlerdi bi zararı oluyor mu kapatabiliyor muyuz bu gereksiz uygulamaları ayarlardan
bu bloatware tam olarak ne oluyor hocam pekiBloatware olduğunu bilmiyordum bundan dolayı şikayet eden de görmedim ilginç.
Tarayıcının yanında inen gereksiz programlar diye biliyorum.bu bloatware tam olarak ne oluyor hocam peki
chatgpt ye sordum o ayarları kapatılabiliyormuş sanırımTarayıcının yanında inen gereksiz programlar diye biliyorum.
Genelde kurulum programında seçebiliyorsun indirip indirmeyeceğini evet.chatgpt ye sordum o ayarları kapatılabiliyormuş sanırım
sen brave kullanıyor musun hocam kullanıyorsan eğer memnun musun?Genelde kurulum programında seçebiliyorsun indirip indirmeyeceğini evet.