Yurt dışı telefonların kullanım süresi düşecek mi?

rave

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,073
Merhabalar, yurt dışı 15 pro almayı düşünüyorum ama her sene olduğu gibi kullanım süresinin düşürülmesi konuşuluyor sizce düşürülmesi mümkün mü cihaz elimde kalsın istemiyorum.

OLumsuz şeyler düşün, olumlu bu devirde şansa kalmış... Ben olsam almazdım, zaten ben yurtdışı hiç bir telefon almam da dediğin olay da pat diye gerçekleşirse hiç şaşma yani :D

OLumsuz şeyler düşün, olumlu bu devirde şansa kalmış... Ben olsam almazdım, zaten ben yurtdışı hiç bir telefon almam da dediğin olay da pat diye gerçekleşirse hiç şaşma yani :D
vazgeçtim gibi hocam tr 15lere bakıyorum apple kölesi olmasam çok daha mantıklı cihazlar var o paralara aslında :D

covidden önce 2+2 di

covid ise 2023 de bitti. 2 yıldır 4+4 kullanıyoruz fakat 1 ocak 2026 da BTK nin hamlesi ile bu yıl içinde 2+2 olabilir diye düşünüyorum veya 3+3

17e bekleyebilirsin beklemeyeceksen en mantıklısı 16 pro 17 gibi
covidden önce 2+2 di

covid ise 2023 de bitti. 2 yıldır 4+4 kullanıyoruz fakat 1 ocak 2026 da BTK nin hamlesi ile bu yıl içinde 2+2 olabilir diye düşünüyorum veya 3+3
aldım bile hocam da bilgileri iclouddan degil eski iphonedan geçirle geçirdim ayarlar kısmında aygıt ayarlaması sürüyor olarak gözüküyor yaklaşık 1 gündür. ilk kurulumda bir süre aynı sıkıntıyı yaşayanlar varmışta yine de sorayım şarjı çok çok hızlı gidiyor normal mi sizce gece yuzde 30 civarı kayıp var boştayken. aldığım telefon 1 aylık bu arada devir 50 sağlık 100 tr 15 cihaz

aldım bile hocam da bilgileri iclouddan degil eski iphonedan geçirle geçirdim ayarlar kısmında aygıt ayarlaması sürüyor olarak gözüküyor yaklaşık 1 gündür. ilk kurulumda bir süre aynı sıkıntıyı yaşayanlar varmışta yine de sorayım şarjı çok çok hızlı gidiyor normal mi sizce gece yuzde 30 civarı kayıp var boştayken. aldığım telefon 1 aylık bu arada devir 50 sağlık 100 tr 15 cihaz
hocam ilk 1 hafta pil, senin kullanımına göre adapte oluyor da.

Gece %80 sabah kalkınca %50 ise normal değil. Tabi bi 1 hafta beklemek lazım.

hocam ilk 1 hafta pil, senin kullanımına göre adapte oluyor da.

Gece %80 sabah kalkınca %50 ise normal değil. Tabi bi 1 hafta beklemek lazım.
Başka forumda birebir aynı sıkıntıyı yaşayan biri vardı 17 ile apple destekle görüşünce telefonu baştan sıfırlayıp icloudla kur demişler o şekilde yapınca düzelmişte ben uğraşmamak için dediğiniz gibi 1 hafta beklemeyi düşünüyorum en azından bahsettiğim bildirim gitsin. Bildirimde zaten ayarlama tamamlanınca pil süresinde artış olabilir vs. yazıyor

Geri