En İyi Tarayıcı hangisi ?

sen brave kullanıyor musun hocam kullanıyorsan eğer memnun musun?
kullandım güzeldi bir arkadaşım kullanıyor yeni pc geçtim opera gx deneyeyim dedim şu anda ondayım modlamak ram limiti internet limiti falan işime geliyor sevdim.

havali olmak istiyorsan librewolf normal insansan brave en iyisidir opera firefox gibi tarayicilarin hepsi herseyini satiyor istedigini yapiyor =D

Brave kurdum bakalım hayırlısı umarım iyidir ya

Şahsi düşüncem brave rakipsiz
ekstra olarak ayarlardan arama motorunu duckduckgo ile değiştirerek daha güvenli bir ortamda gezinebilirsiniz

Braveyi yükledim hocam umarım iyidir ya ilk deneyimim olacak herhangi bir sorun falan olmaz demi peki bi de komik gelebilir ama tarayıcı ile ilgili hiç bilgim yoktu o yüzden soruyorum hocam
bende sizin gibi zamanında tarayıcı arayışına girdim ve birkaçını denedim
brave aralarından en iyisiydi yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum memnunum ayrıca eklentisiz şekilde youtube dahil tüm reklamları kaldırıyor olması ayrı bir güzel özelliği

bende sizin gibi zamanında tarayıcı arayışına girdim ve birkaçını denedim
brave aralarından en iyisiydi yaklaşık 1 seneden fazladır kullanıyorum memnunum ayrıca eklentisiz şekilde youtube dahil tüm reklamları kaldırıyor olması ayrı bir güzel özelliği
Teşekkür ettim hocam extra olarak da chatgpt ye sordum kapatılabilen ayarları da kapattım tekrardan teşekkür ettim değerli bilgilerin için

Geri