Shein indirimli ürünler

Akıllı röleler hocam uzaktan kontrol edebildiğin anahtar olarak düşünebilirsin. Evde ki aydınlatma sistemini akıllı hale getirmek için kullanabilirsin.
İlana şimdi tekrar baktım. Görsellerde Cozylife uygulaması var Smartlife yok. Benim temudan aldığım bütün akıllı cihazlar SmartLife ile çalışıyor. Cozylife akıllı priz almıştım sheinden uygulamasını sevmedim ben. Google Alexamıdır nedir home asistant kullananlar için sorun olmaz tabi.

Aradaki fark :

1768039452672.webp
1768039473680.webp

İlana şimdi tekrar baktım. Görsellerde Cozylife uygulaması var Smartlife yok. Benim temudan aldığım bütün akıllı cihazlar SmartLife ile çalışıyor. Cozylife akıllı priz almıştım sheinden uygulamasını sevmedim ben. Google Alexamıdır nedir home asistant kullananlar için sorun olmaz tabi.
Uygulamasını araştırmadım hiç hocam, neden sevmediniz acaba?

Yukarı resim attım. Çok basit ve İngilizce. Akllı prizi aç kapayı yavaş yapıyordu mesela. Çoğu ürün smartlife kullanıyor.

Aradaki fark :

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
hocam watt hesaplama ekranını paylaşır mısınız ben cozylife'ınkini tam gerçekçi bulmadım

Yeni bir güncelleme gelmediyse daha önce sistem üzerinden kullandığınız bir telefon numarası ile yeniden doğrulama yapabiliyorsunuz.

hocam watt hesaplama ekranını paylaşır mısınız ben cozylife'ınkini tam gerçekçi bulmadım
O senin aldığın 2li akıllı prizden bende var kullanmıyorum. 20Alık tekli almıştım bu daha iyi. Smartlife kullanıyor.
1768040038115.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şundan al istersen 1 tane. Evdeki kumandalı ürünleri cep telefonundan kullanıyorsun. Temu'da 3 tıklama işlevli akıllı buttonlar var. 2 tanede ondan aldım ben. Çaprazlama felan yaptım. Tek tıkla soundbar sesi kapatıyorum. 2 tıkla avizemdeki vantilatörü çalıştırıyorum :D

O senin aldığın 2li akıllı prizden bende var kullanmıyorum. 20Alık tekli almıştım bu daha iyi. Smartlife kullanıyor.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şundan al istersen 1 tane. Evdeki kumandalı ürünleri cep telefonundan kullanıyorsun. Temu'da 3 tıklama işlevli akıllı buttonlar var. 2 tanede ondan aldım ben. Çaprazlama felan yaptım. Tek tıkla soundbar sesi kapatıyorum. 2 tıkla avizemdeki vantilatörü çalıştırıyorum :D

Ne kadara geliyor hocam? Hesap açmaya çalışıyorum şuan.

Kablo ihtiyacı olanlar varsada ugreen kabloları kaçırmasın veya essager son günler burada bu fiyatlara alamayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri