Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

Valla çok ihtiyacım vardı hocam, fiyatlarından ötürü alamıyordum. Temu saolsun 4 5 yıl önceki fiyatına almış olucam ama model hakkında bilgim yok diye sorayım dedim. Ama şuan ki masamda kullanamam muhtemelen. Yemek masasında kullanıyorum ve baya dengesiz sürekli sallanıyor. Kol ful metal aksammış, takarsam muhtemelen 2 monitör + kolu taşıyamaz. Masamı yenileyene kadar kilerde duracak :D
Kol alana kadar masa başı yemek keyfi çok konforsuzdu artık monitörü klavyeyi mouseu duvara dayayıp Halil İbrahim sofrası kuruyorum… efsane

Bayou bayağı iyi bir üründür satın alana kadar mutsuz bir insandım kurulumunu yaptıktan sonra şimdiye kadar boşa yaşamışım dedim artık geleceğe umutla bakıyorum

Cuma günü sabah verdiğim sipariş Cumartesi günü tarafıma Aras Kargo ile teslim edildi. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum, Amazon'a bu hız için para veriyoruz :D

Gelen ürün aşağıda ki video ile aynı ürün haberiniz olsun. Üzerinde küçük bir bölgede minik karton hasarı vardı pek önemli değil, kargo yırtmış olabilir. Onun harici ürünü inceledim hasar vs. yok. Tek üzgünlüğüm şuan ki masamda kullanamayacak olmam :widepeepo:

Cuma günü sabah verdiğim sipariş Cumartesi günü tarafıma Aras Kargo ile teslim edildi. Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum, Amazon'a bu hız için para veriyoruz :D

Gelen ürün aşağıda ki video ile aynı ürün haberiniz olsun. Üzerinde küçük bir bölgede minik karton hasarı vardı pek önemli değil, kargo yırtmış olabilir. Onun harici ürünü inceledim hasar vs. yok. Tek üzgünlüğüm şuan ki masamda kullanamayacak olmam :widepeepo:

Hayırlı olsun hocam ben de aldım muhtemelen pazartesi gelir

Geri