İnceleme Samsung Odyssey G6 G65B 1ms(GtG) / VA panel (LS27BG652EUXUF) Monitör Ghosting Testi

32'' kullanan var mı? Pixel sorunu falan oluyor mu? Ağırlıklı hikayeli oyun, film, ya da arkadaşlarla takılmalık oyun oynamayı düşünüyorum.

Güncelleme: Arkadaşıma aldığım modelde de scanline sorunu çıktı:
1750601931769.webp

Ancak ben söyleyene kadar (Ne zaman çıktı bilmiyorum ama alalı aylar oldu) fark etmedi. Rahatsız etmediği için takmadı.

Selamlar dostlar 1 hafta sonra monitörü samsung öğrenci programı ile almayı düşünüyorum. Güncel olarak kullanan arkadaşlar hala memnun musunuz?

Selam.
Geçen hafta 27 inç versiyonunu almıştım ancak kargodan kırık geldi ve iade etmek zorunda kaldım.
Dün de 32 inç olanını satın aldım. Büyük ihtimalle Perşembe teslim alırım ya da salı günü. Detayları yazarım. Yine de etiketlemeyi unutmayın.
Sıkıntı olmasın diye Samsung Türkiye tarafından aldım.
Umarım hüsrana uğramam.

Hocam selamlar. Samsung'un resmi sitesinden öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum. Cayma hakkı falan konusunda hiç oradan alışveriş deneyiminiz var mı? Amazon üzerinden var benzer fiyata ama satıcı farklı. Satıcı farklı, gönderici Amazon şeklinde almak mı mantıklı yoksa Samsung sitesinden mi? Fiyatlar aynı denk geliyor.

Bir de, karma kullanım için hangi boyut seçilmeli? 40 cmden de 120 cmden de bakacağım ben monitore. Ağırlıklı olarak yarış spor ve hikayeli oyun oynuyorum, rekabetçi çok çok nadir. Sadece, 32 inç modelini Samsung sitesinden almam zor çünkü çok pahalıya geliyor.

Hocam selamlar. Samsung'un resmi sitesinden öğrenci indirimi ile almayı düşünüyorum. Cayma hakkı falan konusunda hiç oradan alışveriş deneyiminiz var mı? Amazon üzerinden var benzer fiyata ama satıcı farklı. Satıcı farklı, gönderici Amazon şeklinde almak mı mantıklı yoksa Samsung sitesinden mi? Fiyatlar aynı denk geliyor.

Bir de, karma kullanım için hangi boyut seçilmeli? 40 cmden de 120 cmden de bakacağım ben monitore. Ağırlıklı olarak yarış spor ve hikayeli oyun oynuyorum, rekabetçi çok çok nadir. Sadece, 32 inç modelini Samsung sitesinden almam zor çünkü çok pahalıya geliyor.
Samsung appte stok göstermiyor ki

Hocam bg652 için stok yok ama bg650 için var gözüküyor. Farklarını bilmiyorum maalesef. Aynı gibi duruyor.

Geri