Hocam sıksam 19.000TL çıkar. 20bin tl ancak bir telefon indirimden falan denk gelirse belki çıkar. Başka öneriniz var mı bu aralıkta?@mychar276 Bu fiyat aralığında pek de iyi telefon yok. Bütçenizi artırabiliyorsanız 23.000 TL'ye Galaxy A56 öneririm.
Samsung A36 var bu bütçede ama bütçeyi biraz daha yükseltip Samsung A56 almak daha mantıklı olacaktır.Hocam sıksam 19.000TL çıkar. 20bin tl ancak bir telefon indirimden falan denk gelirse belki çıkar. Başka öneriniz var mı bu aralıkta?
Bu bütçede Samsung cihazlar daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.Başka markaları önerir misiniz? Ben hep samsung kullandım.
Bu bütçede Redmi telefon almak pek mantıklı değil.En iyi secenek 16k ile 20k arasi redmi note 13 pro al gitsin performans pil dengesi guzel
Bu bütçede Redmi telefon almak pek mantıklı değil.
En iyi secenek 16k ile 20k arasi redmi note 13 pro al gitsin performans pil dengesi guzel
Samsung A36 almanız daha mantıklı olacaktır hocam.şu nasıl arkadaşlar?
PTTAVM: Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12 GB RAM 512 GB SİYAH (Kvk Türkiye Garantili)
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12 GB RAM 512 GB SİYAH (Kvk Türkiye Garantili)www.pttavm.com
Note 14 proyu bir yakınım kullanıyor. Memnun değil.şu nasıl arkadaşlar?
PTTAVM: Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12 GB RAM 512 GB SİYAH (Kvk Türkiye Garantili)
Xiaomi Redmi Note 14 Pro 12 GB RAM 512 GB SİYAH (Kvk Türkiye Garantili)www.pttavm.com
batarya performansini bir kenara birakirsak ara ara 19.999tlye dusen ve 20k bandi altina bence en iyi cihazArkadaşlar bu fiyat aralığında en iyi cihaz nedir telefon Android.
Samsung tercihim ama en iyisi baska modelse oda düşünürüm