RTX 4080 kartıma gelen teklif

kart sorunsuz ise bence mantıklı değil çünkü biraz baktım asus tuf 3 fanlı 4080i 45 e koymuşlar. 3 4 aylık 9070xt ise 30 a rahat bulunuyor sarı sitede yani arada kafadan 15k var. 10k için bence takas matıklı olmaz

Paraya sıkıştıysan orası ayrı ama pişman olursun ileride.

Baya iyi teklif bu arada havadan 10k ve daha iyi gpu temiz
Ama 9070in kutusu yok satarken alıcıları çok sorun edebiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar düz 9070 yani xt değil

Yurt dışından alınma garantisiz faturasız RTX 4080'in ederi maksimum 30-35K aralığı olur az daha çıkınca zaten muadili ve güncel teknolojili hali olan 5070 Ti alınabiliyor. RX 9070(non xt) Nitro ikinci el ederi de 25 desek mantıksız bir takas değil. Ama gereksiz bir takas. Macera aramayın bence acil nakit ihtiyacınız yoksa

Yurt dışı alınma garantisiz faturasız kutulu gigabyte RTX 4080 gaming oc ekran kartıma 9070 nitro +10k teklif geldi. 9070 nitroda kutu yok ama fatura ve garanti var. Sizce mantıklı bir anlaşma mı
HOCAM Senin kartın ederi piysada 40 civarı ama iki kart arasında ki güç farkını bilmiyorum.

Bu arada kartım sorunsuz, furmark değerlerinin maşallahı var sıfır gibi, cw yok

Bu arada kartım sorunsuz, furmark değerlerinin maşallahı var sıfır gibi, cw yok

Şikayetin yoksa 6000 serisi çıkana kadar mutlu mesut takıl bence 4080 ile. 6000 serisiyle beraber MFG x12 falan getirir NVIDIA o zaman bakarsın seçeneklere :kekw:

Daha iyi bir teklif gelse de verme bence amd bugün sattığı kartı yarın unutur desteği keser. Nvidia gibi destek vermiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,867
Üyeler
187,580
Son üye
SikilaChiii
Geri