farklı paketlerle aynı uçağa atmışlardırBenim tüm hesaplardan yaptığım siparişlerin gmaillerine aynı anda: Your SHEIN order has been shipped bildirimi geldi. Hepsini tek pakete sığdırıp uçağa bindirmezler herhal![]()
Link atarsan kuponlu ve 120 puan uygulanmış fiyatına bakarımkz edx ne kadara gelir acaba hediye alıcağım bir arkadaşa
Bağlantı kutusunu göstermemiş ama alıcı yorumlarından ürün bu gibiŞu bilgisayara bağlanıp oyunun, dizinin ışığına göre ışık veren ledlerden önerisi olan var mı ya da bu tarz bi ürün var mı sheinde?
Kupon cart curtla 214 liraya geliyormuş değerlendirilebilirBağlantı kutusunu göstermemiş ama alıcı yorumlarından ürün bu gibi
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Sipariş geçtim valla gönderiyormuş shein. Gönderdiği ürün gümrükte sorun olmaz herhalde?Bağlantı kutusunu göstermemiş ama alıcı yorumlarından ürün bu gibi
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Link atarsan kuponlu ve 120 puan uygulanmış fiyatına bakarım
Ledin gümrükte ne gibi sorunu olabilirKupon cart curtla 214 liraya geliyormuş değerlendirilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sipariş geçtim valla gönderiyormuş shein. Gönderdiği ürün gümrükte sorun olmaz herhalde?
Aynısını aldım ben hocam denemedim monitör de şuan sistem hazır değil diye ama prizden baktım bir sıkıntısı yoktu elime sağ salim ulaştıBağlantı kutusunu göstermemiş ama alıcı yorumlarından ürün bu gibi
with mic olan herhangi birini seç bakKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
senin kulaklıkda kupon uygulanmıyor kanka fiyat avantajı olmuyor çok 800 TL ye denk geliyor