❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 16GB | 33,2 bin TL (6 taksit)

nasıl karttan memnunmusun sıcaklıklar nasıl
12 saat aralıksız arc raiders 2k full ayarlar 100+fps max 50 derece. Sesi falan da yok daha biosumu da güncellemedim güncellesem bi +%3-5 alırım teşekkürler <3

12 saat aralıksız arc raiders 2k full ayarlar 100+fps max 50 derece. Sesi falan da yok daha biosumu da güncellemedim güncellesem bi +%3-5 alırım teşekkürler <3
12 saat ne yaptın dostum sakin gözler gider

Rtx 5060ti 16gb msi shadow 2x ekran kartı almıştım vatandan garip sıkıntılar yaşıyorum. Para iadesi alırsam bu kartı almayı düşünüyorum değer mi sizce?

Rtx 5060ti 16gb msi shadow 2x ekran kartı almıştım vatandan garip sıkıntılar yaşıyorum. Para iadesi alırsam bu kartı almayı düşünüyorum değer mi sizce?
Değer hocam 27 e aldıysanız özellikle

Değer hocam 27 e aldıysanız özellikle
22.5k ya almıştım hocam ama oyunlarda kapanıyor garip şekilde. Rx 9070 xt nin cs 2 performansı nasıl biliyor musun hocam? Rx 9060xt almıştım ben bundan önce o aşırı derecede takılıyordu ve berbat fps değerleri vermişti.

22.5k ya almıştım hocam ama oyunlarda kapanıyor garip şekilde. Rx 9070 xt nin cs 2 performansı nasıl biliyor musun hocam? Rx 9060xt almıştım ben bundan önce o aşırı derecede takılıyordu ve berbat fps değerleri vermişti.
Bilmiyorum vallaha detaylı hocam 5060 Ti'da 240 300 fps alıyorum.Birde işlemci gpu paralel kullanıyor CS2.5060 Ti var bende 9070 XT'ye geçicektim incehesap'ı thh ye verdim aldıktan 2 gün sonra iptal edip siteye 40 bin liraya koydukları için.Sonuç bekliyorum peşin fiyatına 9 ay taksitle aldım.Acelem yok pek açıkçası.

bende 6900xt var aslında performansından memnunum ama çok ısınıyor bu yüzden 9070xt ye geçesim var bilemedim
Şahsi düşüncem bakımını yaptırman hala çok güçlü bir kart açmayacağı oyun yok bakım ile sıcaklıklarını ve underwolt ilede desteklersen işini görecektir bütcem var yeni nesil olmak istiyorum dersende tercih senin ben 6800xt nitro se den 9070 pulse modeline geçtim memnunum şahsen

Bitti olarak işaretledim. Stok gözükmüyor bitti sanırım tekrar gelirse haberdar edin.

Bende de MSI RX 6900 XT GAMING Z TRIO var ve oldukça memnunum ancak zam gelirse upgrade oldukça maliyetli olacağı için aldım bugün bir tane bunlardan.

Demin düz 9070 konusu açmıştım, XT olanın da fiyatı birazcık düşmüş. İlgilenen varsa 3k fark ile:

Alıntıyı görüntüle

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script
bu en uygun fiyat diye belirtilen kısmı nasıl aktif ediyoruz uzantı mı var?

Geri