SSD mi HDD mi almalıyım

Yanlış Bilgilendirme
HDD alma oyunlarda haritalar yüklenmez, takılmalar olur, ve sürekli takır tukur ses çıkartıyor hdd den fotoğraf bile açılmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3500tl bütçem var

KIOXIA EXCERIA 960GB kod kullandığımda 3500 tl ye düşüyor

Seagate BarraCuda ST1000DM010 1tb

hangisini almam daha mantıklı genel olarak oyun yüklemeyi düşünüyorum. Bir yandan hızlı olsun istiyorum fakat kioxia nın kronik sorunları varmış sanırım hangisini alsam daha mantıklı olur
M2 yuvası varsa ikinci el m2 almanı öneririm 1tb bulunur o civarlara

Hdd devri geçeli çok oldu kişisel dosyaları saklamak için bile harici ssd kullanılıyor

HDD alma oyunlarda haritalar yüklenmez, takılmalar olur, ve sürekli takır tukur ses çıkartıyor hdd den fotoğraf bile açılmaz.

ben yakın zamanda hdd aldım banamı denk geldi bilmiyorum ama dediğiniz hiçbir sorunla karşılaşmadım. hazır ssd fiyatları uçmuşkende bence bütçe yoksa sağlıklı bir hdd almak daha mantıklı olur

hdd devri geçti ama fotoğraf kısmını biraz abartmadın mı 1995 den beri bilgisayar kullanıyorum hdd aşktır ama devri bitti ide ler bile güzeldi ya

hdd devri geçti ama fotoğraf kısmını biraz abartmadın mı 1995 den beri bilgisayar kullanıyorum hdd aşktır ama devri bitti ide ler bile güzeldi ya
Biraz lafın gelişi abarttım depolama için kullanılır tabi ama herhangi bir şey açınca bile gürültü yapıyor :D

m2 yuvası var fakat dediğiniz gibi ikinci el bir m2 alma ihtimalim düşük yaşadığım çevrede ikinci el pazarı çok aktif değil öyle çok fazla satış yapan yok başka ilden gelmesinede ben güvenemiyorum

m2 yuvası var fakat dediğiniz gibi ikinci el bir m2 alma ihtimalim düşük yaşadığım çevrede ikinci el pazarı çok aktif değil öyle çok fazla satış yapan yok başka ilden gelmesinede ben güvenemiyorum
Hocam param güvende ile alın, koşulsuz hoşunuza gitmese bile iade edebiliyorsunuz zaten 2 gün içerisinde. Bence çok daha avantajlı olur ama siz bilirsiniz yinede.

ikinci elde m2 yi nasıl test ettirebilirim
Hocam çok basit geldikten sonra bilgisayarına tak hdd sentinel uygulamasını indir açtığın gibi karşına sağlık ve performans oranı çıkar ordan görebilirsin. Veya bize at bakalım.

Hocam çok basit geldikten sonra bilgisayarına tak hdd sentinel uygulamasını indir açtığın gibi karşına sağlık ve performans oranı çıkar ordan görebilirsin. Veya bize at bakalım.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...242-nvme-pcie-4x4-gen4-2-ssd-1229978113/detay
böyle bir ilan buldum bana çok uzak değil gidip alabilirim almalı mıyım nasıldır

sanırım bu yeni çıkan el konsollarında kullanılan bir m2 ymiş

Son düzenleme:

Mod arkadaşlardan birisi bakabilir mi neden uyarı yedim burda? Uyarı atan arkadaş harddisk üreticisi galiba.

Geri