❌İndirim Bitti! Einhell TC-SD 3,6 Li Şarjlı Vidalama 707TL

hobserkan

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
38
En son ekip ayında 649TL 'ye düşmüş Satıcı Hepsiburada Einhell sağlam alman firmalarından çakması çok oluyor satıcıdan dolayı paylaştım ıvır zıvır satıcılarda 850TL den başlıyor. ihtiyacı olan değerlendirsin. Sepette 50TL indirim kuponunu uygulayın

En son ekip ayında 649TL 'ye düşmüş Satıcı Hepsiburada Einhell sağlam alman firmalarından çakması çok oluyor satıcıdan dolayı paylaştım ıvır zıvır satıcılarda 850TL den başlıyor. ihtiyacı olan değerlendirsin. Sepette 50TL indirim kuponunu uygulayın

alınır mı pc montajı ve benzeri montajlar için ideal mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sepette 50 kuponu tanımlanıyor bende

alınır mı pc montajı ve benzeri montajlar için ideal mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada sepette 50 kuponu tanımlanıyor bende
hocam einhell bilinen bir marka ama her alman malında olduğu gibi çakması çok burada hepsiburada satıcılı olması bir avantaj neticede kul yapımı ama ben bu markanın ürünlerinden birkaç tane kullandım ve oldukça memnunum

Bana 690 tl ye geliyor
hocam einhell bilinen bir marka ama her alman malında olduğu gibi çakması çok burada hepsiburada satıcılı olması bir avantaj neticede kul yapımı ama ben bu markanın ürünlerinden birkaç tane kullandım ve oldukça memnunum
kararsız kaldım çok çok montaj işim olmuyor olursada pc ağırlıklı falan keyfi

şahsi fikrim 3.6v pilli bu vidalamaların çöpten başka bir şey olmadığı. Bunun yerine aynı fiyatlara çin malı matkap alınmalı. yani ne tork ayarı var ne bit dışında bir şey takabilirsin nede güçlü. tornavidayla sıkmak daha kolay geliyor bunlardan

bu ürünü denemedim ama böyle bir sürü ürün var en azından 2 yada 3 seri lityum pilli oluyor. vidalamada daha güçlü. kalibre olmasada tork ayarı var. Basit işler için matkap ucu takıp işinizi görebiliyorsunuz. (bendekiyle duvar bile deliyorum :kekw:)

edit : forumca idefixten mi ne 200 liraya almıştık geçen sene bendeki matkap buna benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,614
Üyeler
187,710
Son üye
miracxari
Geri