Monitör için ambilight senkronize led aldım pil içermediği için iptal olmadıBoşuna led almayın iptal ediliyor kumandalı ledler pil içerdiği için iptal ediyor satıcı
Mevcutshein de mevcut mu
Evet o cunku pilsiz geliyor baska modellerdede full batarya pil var o yuzden tek gelen o zaten gelmese bu urun gonderielmiyor diye odemeye yerinde uyari veriyorBen tx10 modelini denemiştim yani geçen tek kemei ürünü km666 mı?
Kimse o kargo dalgasıyla almıyor hocam, bende dahil.son kısımda sigortayı iptal edersek 80 lira indirim oluyor. önemli bir şey mi? kargoda kaybolan ürünüm olmadı daha
Kart değiştirin. Eğer olmuyorsa mobil uygulamadan giriş yapıp ödemeyi tamamlayın. Bazen bu hata verince kimlik numarasını siliyor. Onu tekrar kontrol edebilirsiniz.ödeme esnasında "risk system reject" hatası alan var mı hiç? ne yapmak gerekiyor
Geçen ürünüm kayboldu demiştim 45. Gün geldi. Anker şarj cihazı 45 w ve kablosuKimse o kargo dalgasıyla almıyor hocam, bende dahil.
Sağolun hocam çözmüştüm zamanında. Vpn açıp ödemek gerekiyormuşKart değiştirin. Eğer olmuyorsa mobil uygulamadan giriş yapıp ödemeyi tamamlayın. Bazen bu hata verince kimlik numarasını siliyor. Onu tekrar kontrol edebilirsiniz.
Olur arada öyle aksilikler hocamGeçen ürünüm kayboldu demiştim 45. Gün geldi. Anker şarj cihazı 45 w ve kablosu
inşallah bana da 45 günlük bir gecikme denk gelmezOlur arada öyle aksilikler hocam![]()
İnşallah hiç birimize gelmez hocam, 20'ye yakın sipariş verdim.inşallah bana da 45 günlük bir gecikme denk gelmez