- Reaksiyon skoru
- 143
arkadaşlar merhaba öncelikle, ekran kartının değerleri gözüme fazla düşük geldi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında almayı düşündüğüm bir ürün
%70 fan devrinde bu sıcaklıklar fazla bakım istiyor.arkadaşlar merhaba öncelikle, ekran kartının değerleri gözüme fazla düşük geldi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında almayı düşündüğüm bir ürün
Alıntıyı görüntüle
1080p ve 130 fps m ben 6700xt ıle 180 fpsler alıyorumarkadaşlar merhaba öncelikle, ekran kartının değerleri gözüme fazla düşük geldi ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında almayı düşündüğüm bir ürün
Alıntıyı görüntüle
evet bana da ilginç geldi attığım görseller hakkında ne düşünüyorsunuz1080p ve 130 fps m ben 6700xt ıle 180 fpsler alıyorum
Furmark2 3080 için garip ölçümler yapıyor ve amd kartlar daha iyi skor alıyor. O yüzden Superposition ya da 3dmark testleri daha güvenilir.1080p ve 130 fps m ben 6700xt ıle 180 fpsler alıyorum
valla arkadasımda 8gb 4060ti var benım kartı ezıp gecıyor oınun deger ?Furmark2 3080 için garip ölçümler yapıyor ve amd kartlar daha iyi skor alıyor. O yüzden Superposition ya da 3dmark testleri daha güvenilir.
Diyorum ya furmark 2 için FPS değeri kartın performansı hakkında bilgi vermiyor. İnternette herhangi bir kart için farklı ölçümler görmen çok olağan. Test için Superposition ya da 3DMark skorlarına bakın. Ayrıca ölçümlere göre FPS olması gerektiği gibi görünüyor ama kendi kartım 8630 skor alıyor. Çok reliable değil yani. O yüzden bir kaç yerden bakmak gerekiyor.valla arkadasımda 8gb 4060ti var benım kartı ezıp gecıyor oınun deger ?
Linkleri paylaş bakayım.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
ikinci ürün bu siz olsanız hangisini alırdınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birisi iki fanlı dell fps ve sıcaklık değerleri daha iyi diğeri evga 3 fanlı ama daha kötü fps ve daha sıcak
Linkleri paylaş bakayım.