EY1928
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Evet hocambtf neydi hocam kablosuz anakart desteği mi?
Evet hocambtf neydi hocam kablosuz anakart desteği mi?
Anladım. Hocam btf desteğini çıkarırsak sizce 3500x mi yoksa bu kasa mı? Psu bölmesi falan corsairde altta ya biraz çirkin duruyor sanki ama bilemedim.Evet hocam
Sanırım THERMALTAKE view 380 de vardı uyumluluk. Bu da takip ettiğim kasalar arasında.Neden btf eklemezler ki bu kasaya saçmalık tamamen
hocam bence bu kasa hem fiyat olarak baya avantajlı zoko moko olan kasalar zaten 3k ya dayandı bazıları geçiyor bile btf olsa ben bunu alırdımAnladım. Hocam btf desteğini çıkarırsak sizce 3500x mi yoksa bu kasa mı? Psu bölmesi falan corsairde altta ya biraz çirkin duruyor sanki ama bilemedim.
Ben de kasa arayışındayım view 380 XL den yana gönlüm, geçen ay sonu vatanda 6600dü şimdi 8300 civarı olmuş değer mi bilmiyorumhocam bence bu kasa hem fiyat olarak baya avantajlı zoko moko olan kasalar zaten 3k ya dayandı bazıları geçiyor bile btf olsa ben bunu alırdım
https://www.sinerji.gen.tr/asus-a32-plus-argb-beyaz-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-57051 beyazı da aynı fiyata düşmüş ah ulan asus nasıl yapmazsın bunlara btf
valla hocam o kasayı da araştırdım ama kasaya karşıdan bakıldığında anakartın arka tarafına doğru içerideki kablo karmaşıklığı gözüküyor ondan caydım yoksa bende onun mavisini alacaktımBen de kasa arayışındayım view 380 XL den yana gönlüm, geçen ay sonu vatanda 6600dü şimdi 8300 civarı olmuş değer mi bilmiyorum
Peki bu kablo olayı asusta var mıdır hocam? Bakıldığında görünür mü çünkü psu modüler değil malesef.valla hocam o kasayı da araştırdım ama kasaya karşıdan bakıldığında anakartın arka tarafına doğru içerideki kablo karmaşıklığı gözüküyor ondan caydım yoksa bende onun mavisini alacaktım
hocam bu kasada daha gizli gibi geldi bana videolardan izlediğim kadarıyla daha düzgün duruyorPeki bu kablo olayı asusta var mıdır hocam? Bakıldığında görünür mü çünkü psu modüler değil malesef.
XL 5k civarına düşse çekerimBen de kasa arayışındayım view 380 XL den yana gönlüm, geçen ay sonu vatanda 6600dü şimdi 8300 civarı olmuş değer mi bilmiyorum
Sanırım onu da ben paylaşmıştım.XL 5k civarına düşse çekerim![]()
Şu fanlarda çok çirkin duruyoz ucuz fiyata satıp asiahorse alma işi burasıhocam bu kasada daha gizli gibi geldi bana videolardan izlediğim kadarıyla daha düzgün duruyor