RTX3080 FURMARK DEĞERLER DÜŞÜK MÜ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle yarın gidip Dell Rtx 3080'i alacağım hocam

hem daha temiz duruyor hem de takas fiyatı daha uygun rx6700xt üzerine 3500₺'ye anlaştık
Dell'in furmark2 görseli olsa iyi olurmuş. Biraz karambole gidiyorsun gibi. Kartın hotspot ve mem sıcaklıklarını paylaştı mı?

Dell'in furmark2 görseli olsa iyi olurmuş. Biraz karambole gidiyorsun gibi. Kartın hotspot ve mem sıcaklıklarını paylaştı mı?
açıkçası elime biraz para geçince bendeki kartı da takasa değerlendirmek istiyorum yarın dell için gidip test edebileceğim bir ortam olacak ama diğer ürün olan evga için test durumum yok

açıkçası elime biraz para geçince bendeki kartı da takasa değerlendirmek istiyorum yarın dell için gidip test edebileceğim bir ortam olacak ama diğer ürün olan evga için test durumum yok
kendi kartımın satılmasını bekleyip üzerine para ekleme gibi bir vaktim yok iş ve okul aynı anda olduğu için boş anımda tek seferde çözmeye çalışıyorum bu olayları

iki karttan birisini kesin alacağım gibi duruyor Dell 3080 çift fanlı ya da Evga 3080 üç fanlı

kardeşim sesinden yine anlarsın kartın ne oldugunu bazı şeyleri test etmeye gerek yok
hocam haklısın da birisi beylikdüzü'nde diğeri kartalda ben fatih'deyim tam orta nokta yani tek kurşunum var 🥲😂😂

Geri