Bu bilgisayar nasıl önerilerinizi bekliyorum

üzmez ama 25 etmez kasa. hakkı max 18 falan
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.25-30k arasına 2.el sistem arıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz ya da varsa çevrenizde benimle iletişime geçerseniz çok memnun olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şahsen ben sıvı soğutucudan yana değilim.
Bozulursa masrafı çok oluyor, bir de işlemcisi daha iyi olabilirmiş gibime geliyor.
Bu parayı hak etmez
Teşekkür ederim hocam cevabınız için.25-30k arasına 2.el sistem arıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz ya da varsa çevrenizde benimle iletişime geçerseniz çok memnun olurum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör dahil mi bütçeye? çevremde satan yok ilanlara biraz göz atabiliriz sadece

hocam madem genelde fps oyunları oynuyorsunuz size tavsiyem 22civarına 6700xt li bi kasa alın zaten onların yanında da 5600 yada 5600x oluyor çoğunlukla. bu attığınız sistemdeki işlemci ile aynı. genelde fps oyunları oynadığınız için ekran kartının çok bi önemi yok o yüzden 3070ti yada 5060 almanın mantığı yok çünkü fpsi işlemci belirliyor oynadığınız oyunlarda. yok ben ilerde hikayeli oyunlar da oynarım derseniz de 6700xt sizi üzecek bi performans vermez.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...asaustu-rx-6700xt-ve-r5-5500-1226160114/detay
şu ilana bakabilirsin mesela parçalar sağlıklı ise fiyatı güzel. işlemciyi alıp sattıktan sonra 5600 e geçersen mükemmel olur 21 e falan denk gelir çok iyi fiyat

Geri