Casio saat kutusu orjinalmi

Reaksiyon skoru
2
Bu Casio kutusu orjinalmi

Ekler

• IMG_3296.webp
    IMG_3296.webp
    28.6 KB · Hit: 76
  • IMG_3295.webp
    IMG_3295.webp
    23.9 KB · Hit: 72
Galiba 2 çeşit kutuyla gönderiliyor Casio saatler, kimisine metal kimisine böyle gidiyor.

Kanka genelde kutular çok basit oluyor o yüzden orjinaldir. Bende vitizen tsuyosa var 20k kutusu karton spinnaker saatim var taşıma kutusu yedek kauçukla kordon bile var çantanın içinde yani anlıcağın orjinaldir
tamam teşekürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ersa saat garanti belgesi çıktı mı ?
henüz almadım trendyolda bu fotorafı paylaşmış alan biri bende bu saati almayı düşünüyorum ama orjinaliğinden şüpeliyim

Galiba 2 çeşit kutuyla gönderiliyor Casio saatler, kimisine metal kimisine böyle gidiyor.
tamam teşekürler

Bende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?

Bende bu saatin kadranı farklı renk olanı var, yuvarlak metal kutuda geldi. Diğer 2 Casio saatim de aynı kutuda gelmişti. Bu modelin bu rengi çok tutulduğu için şüphe etmedim desem yalan olur. Fiyatı nedir ?
6.800 abi

https://www.hepsiburada.com/casio-m...ol-saati-p-HBCV00004XMYQ3?magaza=MENA İTHALAT
linki de bu

saatin kordonunda casio etiketli ip var miydi ?
dip not : bana saatin fiyati cok pahali geldi biraz da daha para koyulup otomatik saat zorlanir.

İki tane casio aldım biri böyle diğeri metal kutuda geldi orijinaldir aksini düşünmedim hiç.

Geri