Borsa ve Hisse Senetleri Analiz ve Muhabbet Konusu [2025- %♾️]

Aynen, yatırım yapabilmek için yetkilendirilmiş şirketler yani. Daha çok bankalar üzerinden işlem yapın derim ben eğer daha yeni iseniz. Çünkü kripto para aracı kurumları durmadan batıyor, iflas ediyor filan, güvenilir olmalılar yani...
Peki hocam BTCturk (hisse ve kripto) ve A1 Capital kullanmışlığım var. Gedik i çok duydum. Ne kullanılmalı, hem komisyon hem de canlı veri görebilme imkanı önemli benim için, tabi ki başka dikkate şayan bir noktaları oluyorsa bilemiyorum

Ben açıkcası bankalardan yararlanıyorum hisse alıp satarken, başka diğer şirketlere bulaşmadığımdan bilemiyorum, bilenler yardımcı olur belki. Yatırım hesabı olan herkes canlı veri takibi yapabiliyor mesela devlet bankalarında, yine işbankası, garanti ve akbank da bence yeterli yani. Açıkcası en önemli şey yapacağın yatırım, doğru yerden almak ve satmak, diğerleri hep aynı sanki...

Ben açıkcası bankalardan yararlanıyorum hisse alıp satarken, başka diğer şirketlere bulaşmadığımdan bilemiyorum, bilenler yardımcı olur belki. Yatırım hesabı olan herkes canlı veri takibi yapabiliyor mesela devlet bankalarında, yine işbankası, garanti ve akbank da bence yeterli yani. Açıkcası en önemli şey yapacağın yatırım, doğru yerden almak ve satmak, diğerleri hep aynı sanki...
borsa istanbul geçen sene her 3 reel yatırımcıdan 2sine kaybettirdi
borsa ve altın rafinesi için operasyon üstüne operasyon verdi
borsa 230 lardan 250 lere anca vardı
faiz oranları aynı olduğu yerde
enflasyon %10 ha farketti ha fark etmedi

bu mu dedikleri şahlanış

borsa istanbul geçen sene her 3 reel yatırımcıdan 2sine kaybettirdi
borsa ve altın rafinesi için operasyon üstüne operasyon verdi
borsa 230 lardan 250 lere anca vardı
faiz oranları aynı olduğu yerde
enflasyon %10 ha farketti ha fark etmedi

bu mu dedikleri şahlanış
Eee, neden yazdın ki bunları... ? Siyaset konuşmuyoruz, hisse ve yatırım konuşuyoruz. Ayrıca borsa bilinçsiz oynayıp kaybedene kumar, bilinçli ve tecrübeli olup kazanana yatırımdır. Tabi işin aslı aslında büyük balığın küçük balığı yutması, güçlünün güçsüze tahakkümüdür ama fırsatlar da yok değildir yani. Hem borsaya değil, hisseye odaklanın, bist 100 kaldıraçlı işlemlerde alınabilir saddece, kaldıraçlı işlemler zaten en tehlikeli yatırmdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri