World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında indirim yeni kampanya bekleniyor.

eğer benim gibi koşulları sağlamadığını sonradan farkedip iade etmek isteyen varsa 28 aralıkda alıp iade ettiğim 10 dolar bugün iade geldi 16 gün geçmiş tam olarak turuncu tl playcard geçmiyomuş farkedince iptal etmiştim steam desteğe yazıp 16 günde iade ettiler iade bekleyenlerin haberi olsun

eğer benim gibi koşulları sağlamadığını sonradan farkedip iade etmek isteyen varsa 28 aralıkda alıp iade ettiğim 10 dolar bugün iade geldi 16 gün geçmiş tam olarak turuncu tl playcard geçmiyomuş farkedince iptal etmiştim steam desteğe yazıp 16 günde iade ettiler iade bekleyenlerin haberi olsun
16 günde çokmuş be

Yarın son kullanmayı unutmayın.

Apple üzerinden 300 TL App Store bakiyesi yükledim kabul etti.

Kredi kartı sanal kart kullandım.

Yarın son kullanmayı unutmayın.

Apple üzerinden 300 TL App Store bakiyesi yükledim kabul etti.

Kredi kartı sanal kart kullandım.
Hocam kampanya şartlarında sanal kart geçerli değildir diyor. Ben de Dijital TLcard ile alsan sayar mı acaba?

Crystal kart var yine de gelmemiş :D

Hocam kampanya şartlarında sanal kart geçerli değildir diyor. Ben de Dijital TLcard ile alsan sayar mı acaba?
Bilmiyorum ama Worldcard sanal kredi kartı (mastercard) ile aldım, direkt sayıldı. Şimdi baktım +300₺ yatırmışlar bile.

Konuyu görünce ayın 15 inde kampanyaları yenileniyordu, tekrar mı yaptılar acaba dedim 😏

Benim kart troydu onun için MasterCard çıkardım bu becereksizler play TLcard adın da bir şey göndermişler onunla meğersem yapılmıyormuş ben görmeden oyun almıştım iade ettim 16 gün falan iadeyle uğraştım 😐

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri