Emre mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
Ben gelmiyor diye 1 ocakta yapmıştım harcamayı iptal ettim 300 tl için uğraştığımıza değişmedi yemin ederimTLcard iadem bugün geldi , cumartesi yapmıştım kampanyayı
Ben gelmiyor diye 1 ocakta yapmıştım harcamayı iptal ettim 300 tl için uğraştığımıza değişmedi yemin ederimTLcard iadem bugün geldi , cumartesi yapmıştım kampanyayı
16 günde çokmuş beeğer benim gibi koşulları sağlamadığını sonradan farkedip iade etmek isteyen varsa 28 aralıkda alıp iade ettiğim 10 dolar bugün iade geldi 16 gün geçmiş tam olarak turuncu tl playcard geçmiyomuş farkedince iptal etmiştim steam desteğe yazıp 16 günde iade ettiler iade bekleyenlerin haberi olsun
Bende apple kullandım geldi hemen steam de kullanayım bitmeden sağol hatırlatma içinYarın son kullanmayı unutmayın.
Apple üzerinden 300 TL App Store bakiyesi yükledim kabul etti.
Kredi kartı sanal kart kullandım.
Apple store den ne alınıyor daha yeni iphone kullanmaya başladım da bilgim yokYarın son kullanmayı unutmayın.
Hocam kampanya şartlarında sanal kart geçerli değildir diyor. Ben de Dijital TLcard ile alsan sayar mı acaba?Yarın son kullanmayı unutmayın.
ben dijital world platinum ile aldım sayıldıHocam kampanya şartlarında sanal kart geçerli değildir diyor. Ben de Dijital TLcard ile alsan sayar mı acaba?
Bilmiyorum ama Worldcard sanal kredi kartı (mastercard) ile aldım, direkt sayıldı. Şimdi baktım +300₺ yatırmışlar bile.Hocam kampanya şartlarında sanal kart geçerli değildir diyor. Ben de Dijital TLcard ile alsan sayar mı acaba?
belli olmaz. miktar düşebilir belki tekrar yaparlarsaKonuyu görünce ayın 15 inde kampanyaları yenileniyordu, tekrar mı yaptılar acaba dedim![]()