Zaten konu bu kurulmuyo bir yöntemi yokben 4 tane windows 11 pro ve office 2024 paket aldım kodlar mail üzerinden geldi ama office 2024ü nasıl kuracağım bulamadım yardım edecek biri varmı
[td width="380px"][/td]
iso indirdin mi?ben 4 tane windows 11 pro ve office 2024 paket aldım kodlar mail üzerinden geldi ama office 2024ü nasıl kuracağım bulamadım yardım edecek biri varmı
ayrıca 4 adet almıştım 3 adet kod göndermişler
pintipinin kendi sitesinde kurulum rehberi var oradan yapabilirsiniz buldum şuan etkinleşti ürünZaten konu bu kurulmuyo bir yöntemi yok
indirdim hallettim kendi sayfasında rehber varmış ben microsoftun kendi sitesinden indirip ürün kimliğini giriyoruz sanmıştım hallettim ama sorun yokiso indirdin mi?
Attıkları Whatsapp mesajında yazıyor ya. Aynı gelen kod için o numaraya mesaj at yenisini veriyor.ama office 2024ü nasıl kuracağım bulamadım yardım edecek biri varmı
pintipin.com
mesaj attım whatsapptan, doğru anahtarı yolladılar. Fark etmezsen mak yollayıp geçiyolar bence, fark edersen oem yolluyo.
dün akşamdan beri cevap vermediler bana ne zaman cevap verdiler size?mesaj attım whatsapptan, doğru anahtarı yolladılar. Fark etmezsen mak yollayıp geçiyolar bence, fark edersen oem yolluyo.
Alıntıyı görüntüle