5060Ti 16GB ve 5070Ti Üretimi Sonlanıyor

Existentia

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,338
1768485647140.webp

Haberin kaynağı

Ağlıyorum şuan olacak iş değil ya neden ya nedenn

30564.webp

AMD için tarihi firsat ama her zamanki gibi boş kaleye vurmak varken taca atar.
Marka ön yargısını kırmak ve pazar payını kapmak için harika bir fırsat tek sorun 9070 ve 9070 XT gibi yüksek VRAM'li modellerin de DRAM kıtlığından nasibini alıp zamlanma riski

RTX 5080 var kafa rahat :D

şimdi benim 1 sene taksitini ödediğim 5060Ti 16G artık limited edition mu oldu :D

Millet sizi farmliyor markalardan para alan böyle bir haber yapıyor bunun haberini yapan youtuberin hiçbir resmi kaynaktan aldığı bir haber yok ek olarak nvidia resmi bir açıklama yaptı böyle bir şeyin olmadığını söyledi adamlar stokları eritmek için yalan haber yapıyorlar inanmayın

Millet sizi farmliyor markalardan para alan böyle bir haber yapıyor bunun haberini yapan youtuberin hiçbir resmi kaynaktan aldığı bir haber yok ek olarak nvidia resmi bir açıklama yaptı böyle bir şeyin olmadığını söyledi adamlar stokları eritmek için yalan haber yapıyorlar inanmayın
Hardware Unboxed vs @AfterFather çok çekişmeli yaa.. kime inanacağımı bilmiyorum şu an.

Amd tarafı GDDR6 kullandığı için GDDR7'ye nazaran az bir artış olur gibi ama Amd'nin golleri hiç belli olmuyor. Zaman stok zamanı 1-2 sene soğuk savaş dönecek gibi piyasada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri