KİMSENİN UMURUNDA OLMAYAN ZUN SÜRELİ AJAZZ AJ159 PRO İNCELEMESİ

Reaksiyon skoru
50
Merhaba vergilerle beraber 931 TL'ye aldım Ağustos ayında. Teslim aldığım ilk günden beri her gün aralıksız 3-4 saat kullanıyorum. 3395 sensör kullanıyor ve 400 mAh bataryası var. Rongyuan diye bir mcu kullanıyormuş sanırsam biraz can sıkıcı ama olsun. Bu arada şarjı 1 haftayı deviriyor 1,5 haftalara kadar çıkabılıyor (tabi ki kaç kHz'de kullandığınız çok önemli). Ben her gün 1000hz'de kullandım.Kutudan dock, mouse, kablo, kılavuz harici hiçbir şey çıkmıyor. En azından bir grip tape veya ekstra dot skatez beklerdim böyle bir mouse'a. 8kHz destekliyor ama işlemciniz kötüyse veya 60 Hz civarı bir monitör kullanıyorsunuz hiç açmayın bence. Fark hissedilmiyor. 10-15 dakikada dock üzerinden %80 civarı bir yüksekliğe ulaşabiliyor şarja taktığınızda. Yani duşa girdiğinizde, yemeğe falan geçtiğinizde dockun üstüne koyun o fuller belki şarjı. Skatezleri VXE R1'den kötü bence. Çok kaygan değil ama çok da kötü değil. Ağırlığa gelirsek kağıt üstünde 56gram ama daha ağır hissettiriyor. Ayrıca pinlerinden dolayı herhalde ağırlık merkezi biraz arkada, pek takıldığım bir şey değil ama daha ortada olsa makbule olurdu. Dockun 5 modu var(kapalı mod dahil), bence yeterli çok abartmaya gerek yok. Mouse'un şarjı cok az kaldıgında ustunde kırmızı ışık yanıyor. Ondan haberiniz oluyor ikide bir app'i açmaya gerek yok o yüzden. Eğer 900-1000Tl arasında indirimde vs. yakalarsanız kesin alın başka bu fiyata böyle yakalayamazsınız. Zaten büyük ihtimalle daha zor yakalanır cunku malum gümrük vergisi olayları değişti. Ama eğer alırsanız hiç kaçırmayın bence. Ben driveri epomakerin sitesinden indirdim ama başka yerlerden indirenler de var. Kutuyu başka kutuya koymadan poşete koyup yollamışlar ayrıca gümrükteki abiler ablalar harap etmişler kutuyu. Bu kadardı. Herkese iyi günler
Driver linki: https://epomaker.com/blogs/software/ajazz-aj159-pro-driver-1
(Bazı bilgileri @asaprocky adlı forum kullanıcısının "AJAZZ AJ159 PRO İNCELEME" adlı konusundan aldım)

Temu zamanı almıştım apex miydi diğeri hatırlamıyorum apexi sonradan iptal etmiştim bana gelen pro da geldiğin günden beri pc de anlık takılmalara yol açıyor kullanamadım hiç :'(

Temu zamanı almıştım apex miydi diğeri hatırlamıyorum apexi sonradan iptal etmiştim bana gelen pro da geldiğin günden beri pc de anlık takılmalara yol açıyor kullanamadım hiç :'(
Geçmiş olsun hocam iade etmeyi falan düşündünüz mü?

apex versiyonunu hala kullanıyorum, bedava mouse aldık zamanında, bir daha bu fırsatları bulamayacak olmamız üzücü...

Geçmiş olsun hocam iade etmeyi falan düşündünüz mü?
para iadesi almıştım aslında ihtiyacım yoktu yoksa apexi iptal etmezdim ama hafif olması çok iyi benim razerın yanında kuş gibi kalıyor takılmadan oynamak isterdim

para iadesi almıştım aslında ihtiyacım yoktu yoksa apexi iptal etmezdim ama hafif olması çok iyi benim razerın yanında kuş gibi kalıyor takılmadan oynamak isterdim
Şahsen 56 gramdan daha fazla olduğunu düşünüyorum mouse'un. en azından 60 gram filan.

Geri