🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

Eğer 2 günde bir şarj etmek sorun olmayacaksa sorun değil, özellik olarak bir süre sonra çoğu kullanılmıyor başta bir heves oluyor sonra o özellikler uygulamalar kullanılmıyor.
Kağit ustunde hersey çok guzel ama kullanimda can sıkar gibi geldi. Replika akilli saatim 3 yil once almiştim o kondisyona rağmen 5-6 gün çıkarıyor. Saat bağimlisi gibi oldum gundelik kullandiklarim hariç 7-8 tane yillardir dokunmadiğim vardir. Hala kararsizim almak konusunda ama almiyacağim gibi teşekkür ederim.

Çok kararsız kaldim. S24 ultra kullaniyorum watch 6 classic almayi düşündüm ama pil konusunda baya şikayet var. 2 gün çikariyor deniyor ama 2 gunde 1.30 saat şarja takmak benim için ne kadar sürdürülebilir emin olamadim. 2 hafta takip kenara atarim gibi geldi
aktif olarak w6 kullanan biriyim çok aktif bir şekilde saati kullanmazsan 2 gün çıkarıyor ama ben kurcalarım dersen gece uyurken illa şarja takman gerekiyor takmazsan uyandığında günün ortasında şarjın biter

Galaxy watch alan arkadaşlar bilmeyen varsa ios ile uyumsuzmus 3. Parti bir uygulamayla bağlanıyor fakat aylık 6 dolar aboneliği var onunda. Ben üzülerek iptal ettim siparişi.

bana klavye lazım ya steelseries apex 5 blue switch 3500 e alınır mı burdan outlet?

SS NOVA PRO wireless 13999 tl vericeğine git ikinci el al sahibinden daha iyi fiyat politikası saçma olmuş sitenin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,982
Üyeler
187,602
Son üye
erenuygun
Geri