Shein indirimli ürünler

aras bizi yakmassa iyi 10 tane sipariş verdim ocağın başında para iadeleriyle uğraşmak istemiyorum. bi de lazım olan şeyler var yani
Hocam 10 adetten fazlası kırmızı hatta geçiyormuş bende yeni öğrendim. "Ticari" amaçlı sipariş olarak geçiyor yani. Biraz araştırınca 10 dan fazla ürün alınca geciktirme işlemi uyguluyorlarmış. (Gemini'ye sordum) :)

Beni DHL yaktı 10 gündür güncelleme yok temu karayoluyla son ürünü bana yolladı 🤕

Hocam 10 adetten fazlası kırmızı hatta geçiyormuş bende yeni öğrendim. "Ticari" amaçlı sipariş olarak geçiyor yani. Biraz araştırınca 10 dan fazla ürün alınca geciktirme işlemi uyguluyorlarmış. (Gemini'ye sordum) :)
valla bilmiyorum ama bir tc no ya 5 sipariş oluyordu zaten kardeşimin adına falanda aldım

@KingDeViL aynı adrese bir ayda ne kadar teslimat aldınız en fazla? Sheinden fazla verince yakmasınlar 😅

Beni DHL yaktı 10 gündür güncelleme yok temu karayoluyla son ürünü bana yolladı 🤕
Müşteri hizmetlerinden o siparişi hızlandır yap. 7 gün güncelleme almazsa 200-300 geri ödeme yapıyor. Az önce ben aldım.
1768570976464.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Güzel haber gamepad için aldığınız kuponla bu da indirime giriyor

Ekler

• Screenshot_2026-01-16-16-43-18-181_com.microsoft.emmx.webp
    Screenshot_2026-01-16-16-43-18-181_com.microsoft.emmx.webp
    92.4 KB · Hit: 105
  • Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Shein'den tek tek alınca bol kargo oluyor, korkutmadı değil :D
Yalnız bu sefer Temudan aynı üründen 22 sipariş, sheinden 9 sipariş geçtim. Aynı ürün olduğu için sıkıntı çıkabilir. Bekleyip göreceğiz :D

Geri