amazonun garantisi 1 sene ama firma garantisi fatura ile 2 seneyi buluyor geneDepoda garanti 1 sene değil mi
O konu biraz karışıkDepoda garanti 1 sene değil mi
2 gündür niyetleniyorum nitrolara ama yuzde 15 iskontoya 1 sene garanti satmak mantıksız geliyor.O konu biraz karışık
Amazon 1 yıl garantisi benim diyor ama ne kadar arkasında duracak bilmiyoruz + üretici garantisi benim gördüğüm kadarıyla çoğu üründe 1 yıldan fazla garantili çıktı
Üretici ayak yapıp bu ikinci el ürün garanti dışı da diyebilir. Tam tersine 1 yılı geçmesine rağmen üretici garantisi var malımın arkasındayım garantiden işlem yapalım da diyebilir.
Ben çok uygun fiyattan gelmedikçe ve ihtiyacım olmadıkça ürün almıyorum aldığım ürünün de garantisi yokmuş gibi düşünüyorum
Kaça gelmişti?ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-BTF-WHITE-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070 TI-16GB GDDR7-256bit-OC-2xHDMI-3xDP-RGB-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF-RTX5070TI-O16G-BTF-WHITE-NVIDIA-GEFORCE-RTX 5070 TI-16GB GDDR7-256bit-OC-2xHDMI-3xDP-RGB-DLSS4 EKRAN KARTI : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
5070ti
60kKaça gelmişti?
gecen s23 almıstım bataryası cabuk bitiyo diye iade ettim aldılar direkt. 2-3 ay kullanmıstımO konu biraz karışık
Amazon 1 yıl garantisi benim diyor ama ne kadar arkasında duracak bilmiyoruz + üretici garantisi benim gördüğüm kadarıyla çoğu üründe 1 yıldan fazla garantili çıktı
Üretici ayak yapıp bu ikinci el ürün garanti dışı da diyebilir. Tam tersine 1 yılı geçmesine rağmen üretici garantisi var malımın arkasındayım garantiden işlem yapalım da diyebilir.
Ben çok uygun fiyattan gelmedikçe ve ihtiyacım olmadıkça ürün almıyorum aldığım ürünün de garantisi yokmuş gibi düşünüyorum
31000 KÜSÜR s25 in düzünün kaça gitiğini görmedim 2 aydır telefon bekliyom bi dengelmediS25 fe kaçtan gitti gören var mı?
Ben en çok sepete ekleyerek yaklaştım sonra çektiler alamadım başkada yok3
31000 KÜSÜR s25 in düzünün kaça gitiğini görmedim 2 aydır telefon bekliyom bi dengelmedi
iyiymiş fiyatı da bu amazon nedense ben hep uyurken yada çalışırken stok getiriyorBen en çok sepete ekleyerek yaklaştım sonra çektiler alamadım başkada yokS24 fe 20k idi
Bence satışa koyanların eşi dostu alıyoriyiymiş fiyatı da bu amazon nedense ben hep uyurken yada çalışırken stok getiriyor
39 900 küsürlü bir fiyat3
31000 KÜSÜR s25 in düzünün kaça gitiğini görmedim 2 aydır telefon bekliyom bi dengelmedi
42 ye bida geldi bak istersenBen en çok sepete ekleyerek yaklaştım sonra çektiler alamadım başkada yokS24 fe 20k idi