CL16 olarak aldığım ramlar CL22'mi yoksa benmi panikliyorum

Reaksiyon skoru
48
merhaba ben lexar thor 2x16 32gb 3200mhz ve cl16 olarak satın aldığım ram'i kullanıyoırum ama cpuz'den bakmak istdiğim zaman bana bu bilgileri veriyor
1768579669266.webp
1768579688741.webp
1768579707142.webp
,
bu şekilde bilgilendirmeler bulunuyo. Anakart'da ayarlarını mı yapmayı unuttum yoksa ramlarim sahte olarakmı gönderim yapıldı bana

Xmp diye bir şey duymadın mı 15 yıldır var ya hani.

O program belleğin içindeki profilleri gösteriyor cl 16 profili de 22'yi de detaylarıyla yazıyor şu an bunu kullanıyorsun demiyor. Amd işlemci kullanıyorsan zen timingsten görebilirsin şu an ne kullandığını, ha gerçi bakmana da gerek yok xmp açtıysan biostan o hızlarda çalışıyordur

merhaba ben lexar thor 2x16 32gb 3200mhz ve cl16 olarak satın aldığım ram'i kullanıyoırum ama cpuz'den bakmak istdiğim zaman bana bu bilgileri veriyorAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle,
bu şekilde bilgilendirmeler bulunuyo. Anakart'da ayarlarını mı yapmayı unuttum yoksa ramlarim sahte olarakmı gönderim yapıldı bana
Anakartında expo ya da docp tarzı bir şey vardır onu açtığın zaman gecikmeler düşer. Tekrar kontrol et.

ASUS anakart ise DOCP/XMP
Diğerleri için de XMP profilini seçmen lazım biostan

Oppenheimer disappointment Meme Generator - Imgflip

bunca zaman xmp açık olmadan kullanmışım. Bunun bedelini toplayan mağaza satıcısına ödeticem

monitor hz degerinize de bakin bence dalga amacli demiyorum dalginliktan veya sistem reset olur fln 60a cekmistir kendini sacma isler
onlar zaten osıkıntı değil aldığım an değiştiriyoımben pcyi aldığımda 16'dan 32'ye yükselttim belki ondan ötürü ellemeyi unuttuğumdan 1 senedir cl22'de kullanıyo*muşlum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,397
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri