Baban infaz videoları falan mı izliyor? Abes'e kaçan şeyler izliyorsa, vahşet, cinsel içerikli videoları gibi gibi. Bunu burada değil aile içinde çözmeniz gerek.18 yaşındayım Anneme söyleyeceğim sabah. Oda bu konulardan rahatsız zaten
Hocam ayıptır söylemesi askerlik var önünüzde.18 yaşındayım Anneme söyleyeceğim sabah. Oda bu konulardan rahatsız zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlgi yok sana akşam akşam kendine cevap verme iğrenç saygısız çocuk
Öyleyse eyvaaahki ne eyvaah bugün TV karakterlerine yarın öbürgün gece uykunuzda size SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!Sabun bulaşık deterjanı falan teçhizatlamı geziyor bide evde
YouTube de öyle şeyler yok telefonda son ses izliyor. Cinsel içerikli olanlar hariç. Ben sadece biraz psikoljik destek için yazdım da erkeğin erkeğe yardımı nerede görülmüşBaban infaz videoları falan mı izliyor? Abes'e kaçan şeyler izliyorsa, vahşet, cinsel içerikli videoları gibi gibi. Bunu burada değil aile içinde çözmeniz gerek.
Kral sen ne yaşıyorsun?Öyleyse eyvaaahki ne eyvaah bugün TV karakterlerine yarın öbürgün gece uykunuzda size SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!
Gerek var mı buna?Öyleyse eyvaaahki ne eyvaah bugün TV karakterlerine yarın öbürgün gece uykunuzda size SUSMA SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK!
Yardım cinsiyetle mi oluyormuş hocam?YouTube de öyle şeyler yok telefonda son ses izliyor. Cinsel içerikli olanlar hariç. Ben sadece biraz psikoljik destek için yazdım da erkeğin erkeğe yardımı nerede görülmüş
Sen gülme emojisi attıkça dahada şehvetleniyor. Bir insan neden başkasının babası hakkında durmadan böyle şeyler söyler kiKral sen ne yaşıyorsun?Köyün delisi
Ben olsam odamın kapısını çelik kilit taktırırım Allah korusun gece bide teçhizatla falan gelirse eyvaaahki ne eyvahKral sen ne yaşıyorsun?Köyün delisi
Var tabi iyilikte suçGerek var mı buna?
Hocam bu dediğimi saygısızlık olarak görmeyin ama halk tabirinde bir cümle vardır "ılık popolu, pembe popolu" gibi, burada böyle bir konu açarsanız insanlar size böyle itham eder. Sebebi ise, sizin mental açıdan zayıf birisi olmanız ve hayata bakış açınızın farklılığından kaynaklı.YouTube de öyle şeyler yok telefonda son ses izliyor. Cinsel içerikli olanlar hariç. Ben sadece biraz psikoljik destek için yazdım da erkeğin erkeğe yardımı nerede görülmüş