Dokular textureler golgeler gec yuklenıyor

Oyunun benchmarkını başlatıp sorun dediğin yerleri YouTube videolarıyla karşılaştırsana
6700xt 7500f lı vıdeolara baktım ama onlarda yok bende yanımdakı nesne yuklenmıyor

yani demek istediğim aynı yeri youtubedan karşılaştırabilmek açısından oyunun kendi benchmarkını açıp videoya alsan
onu da atayım hocam ben sızın dedıgnızı sımdı anladım

ben vıdeolarla karsılastırırken serbest dunyada gezedrek oynayanların vıdeosuna baktım benchmark karsılastırması yapmadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk konuyu açtığında da yazdım "olmayan soruna çözüm arıyorsun" diye. Bu oyun böyle çalışıyor. Unutmayın arkadaşlar bu oyun PS4'den port edildi ve aynı gölge problemi GTA5'in kendisinde de var. Ayrıca oyunda kapatamadığın bir TAA var ve hareketli sahnelerin hepsinde bulanık görüntü veriyor. Eğer DLSS 4.5 kullanırsanız ve DX sürümüne geçerseniz görüntü biraz daha keskinleşir ama istediğiniz cam gibi görüntüyü almak için mecbur 4K geçmeniz lazım çünkü oyun texture'leri 4K'dan diğer çözünürlüklere down ediliyor. Sorun olmadığını anlamak için oyunu 4k, dx, DLSS DLAA ya da Performan'ta bile çalıştırabilirsiniz. 4K olması için monitör gerekmez VSR ya da DSR kullanabilirsiniz.
4k da da tık yok hocam onumdekı at arabası ınsanlar gozumumun onunde spawn oluyorlar

aynı anda aynı yeri görürsek daha net anlaşılır aradaki fark
vıdeoyu yukluyorum hocam suan ve benchmarkta da bellı oluyor sorun sadece kaliteden sıkıntı yasıyorum tam ekrna almadan ızlemenız lazım

SSD'ni aratınca ne idüğü belirsiz bir şey çıkıyor. Hiç uğraşmayın düzgün bir M2 SSD alın.

CrystalDiskInfo ile de kontrol edebilirsin. Büyük ihtimalle sağlık değerleri de düşük çıkacaktır.

SSD'ni aratınca ne idüğü belirsiz bir şey çıkıyor. Hiç uğraşmayın düzgün bir M2 SSD alın.
hocam sımdı baska bır ssd ıle deneyıp sorun kesın ssd de dersem ssd yı kesın alacagım ama baska m2 ıle deneme sansım yok bu gun arkdastan hdd alacagım onda deneyecegım

hocam sımdı baska bır ssd ıle deneyıp sorun kesın ssd de dersem ssd yı kesın alacagım ama baska m2 ıle deneme sansım yok bu gun arkdastan hdd alacagım onda deneyecegım
HDD daha yavaş olduğundan yine aynı sorunu yaşarsın. HDD ile oynanacak oyun değil bunlar.

CrystalDiskInfo ve hatta Mark ile hız, sağlık değerlerine bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri