🔥İndirim 1ST Player RT7 LED Ekranlı Akvaryum Kasa + NGDP 850W PSU 7.999 TL

ahmttunc

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,381
Hoş bir kasa, az önce konusunu açtığım sağlam güç kaynağı ile beraber geliyor. Bu fiyatta gayet alınır.

Siyah;
Beyaz;

Hoş bir kasa, az önce konusunu açtığım sağlam güç kaynağı ile beraber geliyor. Bu fiyatta gayet alınır.

Siyah;
Beyaz;
Güzel kasa tasarımı, buz dolabına benziyor :kekw:
Üst tarafa sıvı soğutma takılmıyor onu bilerek alın. Sistem toplayanlar için ideal güzel bir kasa.

görsel olarak güzel ama bu tip kasalarda 7 fan yetersiz gibi sanki

Birtek alttan hava alıyor şekil şukul psu süper ama akvaryumların soğutma performansı zaten kötü bir de üste radyatör takamama eklendiğinde rezalet bir şey çıkar ortaya diye düşünüyorum

Birtek alttan hava alıyor şekil şukul psu süper ama akvaryumların soğutma performansı zaten kötü bir de üste radyatör takamama eklendiğinde rezalet bir şey çıkar ortaya diye düşünüyorum
Lian lide kötü mü mesela bu konuda standart bir kasaya göre ne kadar oynuyor sıcaklıklar?

Lian lide kötü mü mesela bu konuda standart bir kasaya göre ne kadar oynuyor sıcaklıklar?
Testi varsa bakmak lazım bilemiycem ama o fanların baya bir ses çıkartacağı kesin fan sesinden dolayı Mac mini m4 aldım ben browsing film vesaire için hemde enerji tasarrufu

modelden modele değişir lian li kasaları genelde termal performansı çok başarılı
Compact vision kullanıyorum da sıcaklıklar işlemci anakart ekran kartın olması gerektiği gibi sanki ama pch diyot var o 70 lerde geziyor toplam 5 fanlı kullanıyorum.

Geri