❌İndirim Bitti! Grundig 65 GQ 800A 65" 4K UHD QLED TV -39.999 TL- HB

Konu açmak için konu açmayın, gece inidirimiyle gho9700 65 inç OLED TV 48 küsüre düşerken bu tv avantajlı değil

Konu açmak için konu açmayın, gece inidirimiyle gho9700 65 inç OLED TV 48 küsüre düşerken bu tv avantajlı değil
Limiti 40 bin TL olan biri için senin önerdiğin televizyonun bir önemi yok dostum herkesin bütçesi aynı değil. Next, sunny, onvo gibi dandik bir marka olmayıp aynı zamanda qled ve yüksek yenileme hızı isteyen biri için bu fiyata başka model bulamazsın. Ben de sana 65 bine düşmüş oled modeller bulayım seninkini dövsün :) Saçmalamayı geç kimseye de salça olma. Benim ilk konum bu arada, ürünü aldım memnun kaldım o yüzden tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Ya şu başlıkta ne marka ne model ne fiyat. Hiçbir şey yazmıyor. Şu sıcak fırsatlar başlıklarını standardize edin artık ey moderatörler. ..

İnsanların bütçesinin düşük olması, bahsettiğin televizyonu avantajlı yapmıyor kardeş. 27 bine miniled sattılar 65 inç. Dert ettiğin şey yüksek bütçeyse sana daha düşüğünü de sundum. Ayrıca bu fiyat bandında iffalcon miniledleri de var. Subwooferlı. Bu fiyata bu televizyon alınmaz. Bir sürü alternatif varken. Güzellik de göreceli bir kavram.

Şu an piyasada fiyatına kıyasla en avantajlı televizyon. Qled, 144hz yenileme, HDR10+ Adaptive ve Micro dimming gibi özellikleri var. Bi bakın derim.

Grundig 65 GQ 800A 65" 4K UHD QLED TV -39.999 TL- HB

Gibi bir başlık atsan nasıl olurdu? Clicbait (tık tuzağı) gibi saçma sapan başlıklar yazıyorsunuz!

:poop::sick: ''Avantajlı 65 inch TV'' 💩:sick:

İnsanların bütçesinin düşük olması, bahsettiğin televizyonu avantajlı yapmıyor kardeş. 27 bine miniled sattılar 65 inç. Dert ettiğin şey yüksek bütçeyse sana daha düşüğünü de sundum. Ayrıca bu fiyat bandında iffalcon miniledleri de var. Subwooferlı. Bu fiyata bu televizyon alınmaz. Bir sürü alternatif varken. Güzellik de göreceli bir kavram.
Zart markanın zurt modelinde minidel var oled var kanziiiii 🤙🏼🤙🏼:)

Gibi bir başlık atsan nasıl olurdu? Clicbait (tık tuzağı) gibi saçma sapan başlıklar yazıyorsunuz!

Konuyu açan arkadaş grundigin kaliteli bir marka olduğunu sanıyor o yüzden çok detaya takılmayın bence .

Konuyu açan arkadaş grundigin kaliteli bir marka olduğunu sanıyor o yüzden çok detaya takılmayın bence .
Ben kaliteli demedim kalkıp next marka övenlerin yanında açık ara kaliteli evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hem fakir edebiyatı yapar karşınızdakini zenginlikten aşağılarsınız hem de Grundigi iyi sanıyor diye fakirlikten aşağılamaya çalışırsınız. Bizim millete yaranılmaz gerçekten. İş yerime aldığım televizyonun yarısı fiyatında televizyonu övüp benim Grundigi marka olarak gördüğümü yazıyorsun. Evimdeki televizyonu görsen evindeki çöpe atarsın birader. Millete salça olmayın işinize bakın.

Son düzenleme:
HDR10+ Adaptive diye bir HDR türü yok. HDR10+ ve HDR10+ Advanced diye var.
HDR10+ Adaptive, HDR+10'un uzantı özelliğidir, Advanced ayrı bir özelliktir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düzenledim

Son düzenleme:
Geri