ramlerde sorun olabilirAnakartım asus prime h610m k2
İşlemciye taktım sonuç alamadım, ekran kartına bağladim gene aynı dp bagliyorum gene ayniHdmi kablosunu ekran kartına taktığından emin ol. Altta genelde. İnsanlar genelde anakartınkine takıyor![]()
Hiçde ellemedim gene onlarda sorun olabilirmiramlerde sorun olabilir
debug ledler yanardı ram sorunlu olsaİşlemciye taktım sonuç alamadım, ekran kartına bağladim gene aynı dp bagliyorum gene ayni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiçde ellemedim gene onlarda sorun olabilirmi
bende ondan gelmiyorduİşlemciye taktım sonuç alamadım, ekran kartına bağladim gene aynı dp bagliyorum gene ayni
Hiçde ellemedim gene onlarda sorun olabilirmi
Debug led yok sanirim anakartta o kadar baktim bulamadımdebug ledler yanardı ram sorunlu olsa
Denicem inş olurbende ondan gelmiyordu
nası yogDebug led yok sanirim anakartta o kadar baktim bulamadım
Valla hocam bildiğin debug led yok, ondan dolayi mala döndüm zaten varsada bulamadim bilmiyorum işlemci pinlerini yamultmus falan olabilir miyim takarkennası yog
ramleri tek tek dene bi tanesini çıkar her slotta tek tek dene sonra yine olmadı öbürünü dene her slotta
cıkar bak biraz zor ihtimal amaValla hocam bildiğin debug led yok, ondan dolayi mala döndüm zaten varsada bulamadim bilmiyorum işlemci pinlerini yamultmus falan olabilir miyim takarken
Ramleri cikardim birseyle silmem falan gerekiyor mu silgi vscıkar bak biraz zor ihtimal ama
dediğimi yap önceki mesajdaRamleri cikardim birseyle silmem falan gerekiyor mu silgi vs