Garanti 1 yılmış hocam. Asla güvenilmez.Alıntıyı görüntüle
Pixel temizleme yapınca düzeldi djdjennsnsn
asusdan kontrol ettim ben seri numarasıyla. 3 Yıl gözüküyor bende 11.04.2025 de başlamış garantisi. sen her türlü iade etmeliydin 255 saat çok fazla Benim sadece 55 saatti. Arka Jelatini bile duruyor benimkinin. Monitorun sol alt kısmında kılcal çizikler var. Alan kişi çizmiş monitoru silecem diye ve zarar vermiş. Mikrofiber bez ile sildiğim zaman bütün ekranda kayıyor oraya gelince çok zor kayıyor mikrofiber bez. Tek eksiği şu an o. 14 şubata kadar vaktim var. 2 hafta kadar kullanacağım umarım başka bir problemi çıkmaz...Garanti 1 yılmış hocam. Asla güvenilmez.
Bendeki asus garantisi de 3 yıl. 2. El olduğu için 1 yıl geçerliymiş garantisi. Amazon öyle dedi.asusdan kontrol ettim ben seri numarasıyla. 3 Yıl gözüküyor bende 11.04.2025 de başlamış garantisi. sen her türlü iade etmeliydin 255 saat çok fazla Benim sadece 55 saatti. Monitorun sol alt kısmında kılcal çizikler var. Alan kişi çizmiş monitoru silecem diye ve zarar vermiş. Mikrofiber bez ile sildiğim zaman bütün ekranda kayıyor oraya gelince çok zor kayıyor mikrofiber bez. Tek eksiği şu an o. 14 şubata kadar vaktim var. 2 hafta kadar kullanacağım umarım başka bir problemi çıkmaz...
Sen mail attın mı Asusa? @Perfectshot06 3 yıl garantisi demişti. Ben de geçen sordum kaç yıl garantili diye onlarda 3 dedi.Bendeki asus garantisi de 3 yıl. 2. El olduğu için 1 yıl geçerliymiş garantisi. Amazon öyle dedi.
Mail değil aradım. 3 sene dediler evet.Sen mail attın mı Asusa? @Perfectshot06 3 yıl garantisi demişti. Ben de geçen sordum kaç yıl garantili diye onlarda 3 dedi.
Hayır 1 sene Amazon garantili.Garanti 1 yılmış hocam. Asla güvenilmez.
mail attın mı diye ona sormuştumMail değil aradım. 3 sene dediler evet.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır 1 sene Amazon garantili.
Yani diyelim bir sorun oldu 1 sene içinde para iadesi yapıyorlar.
1 sene bittikten sonra Amazon destek vermiyor servis veriyor.
Ben Philips alcam galiba ya teşekkürlerEvet gigabyte ürünü kullaniyorum. Guzel urun tavsiye ederim.
hocam bu monitörlere baktığın depo sitesini atarmısın sana zahmet bir türlü ulaşamıyorum o kısmaürünün ömrü konusunda endişeliyim şahsen garantisi 11. ay da başlamış 2025 de. ben amazon depodan yeni aldım. qdoled'ler yapısı gereği wdoledlere göre daha dayanıksız yanlışım varsa düzeltin lütfen. 32k gibi güzel bir fiyata aldım ama fiyatı çok uygundu. Ne yapsam bilemedim. iade edip gigabyte mı alsam diyorum?