IPhone 14 pro max kaça alınır, satılır

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
634
Arkadaşımda tr, açılmamış 14 pro max var. Pil 80 küsürlerde diye hatırlıyorum sormadım. Her şeyi aktif, Ekran paramparça ama dokunmatik sağlam. 17 pro max alcam falan diyor. Aldığı zamanda telefonu ondan almak istiyorum.

30 istiyor, bende de 7 ay garantili sıfır aldığım 13 var pil 86, hatasız.

A- Onu alıp ekranı yaptırıp satmak
B- Ekranı yaptırıp kullanıp 13 ü satmak

Hangi şık daha mantıklı? O telefona max kaç verilir, ne kadara satılır?

20 ye falan almazsan yaptırıp satmanın anlamı yok. Orijinal ekranlar 10-15K civarında.

256 ise alınır bence
cihazın rengi, gb ı, pil sağlığo hakkında net bilgim yok. kuzenle konuştuk şimdi. O da gitti. Çocuk telefonu alsın, yarın daha net konuşuruz dedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 ye falan almazsan yaptırıp satmanın anlamı yok. Orijinal ekranlar 10-15K civarında.
20 makul geliyor benim gözüme de. Diyelim anlaştık, ekrana da 10 verdik, kaça satar?

cihazın rengi, gb ı, pil sağlığo hakkında net bilgim yok. kuzenle konuştuk şimdi. O da gitti. Çocuk telefonu alsın, yarın daha net konuşuruz dedi.

20 makul geliyor benim gözüme de. Diyelim anlaştık, ekrana da 10 verdik, kaça satar?
38-42

mahalle telefoncularına güven 0,

fp proya falan yollarsam ne kadar günde gelir+ Çok mu fiyat çekerler bir de orda cihax yaptırıp üzülen insanlar da var.

3. seçenek olarak aklıma yd her şeyi gitmiş ekran sağlam cihazı 3-5 e düşürürsem birine taktırmak geliyo aklımdan ne yapsak

böyle zottiri bi şey alıp tanıdık telciye 1-2k da takma parası verdiğim senaryoda kaça gider hocam? @şahin doğan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,886
Üyeler
187,745
Son üye
GasGolandin
Geri