Devrimnksli
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Şöyle Amazon‘da 46.000 n11 42 bir indirim gelirse 40 civarı yakalamayı düşünüyorum vatanda vardı kararsız kaldığım için alamadım ve fiyat tekrar arttıbir süredir piyasayı takip etmiyorum ama fazla pahalı değil mi?
Size göre boş iş olabilir ama bence değil, estetik bana göre daha önemli mesela ve kart çok eski değilse ki 9070xt değil üst seviye modeller her zaman pahalı olur, Ben mesela rx 570 sattım 1 yıl önce falan pulse modeli, onda bile diğer modeller daha pahalıydı üst seviyedki. bu modeller zaten genel kullanıcıya değil sistemim güzel olsun estetik isteğime uygun olsun, her şeyi kaliteli olsun diye var. Bu kartlar estetik için satıldığından alan adamın sıkılacağını da sanmıyorum, sıkıldı diyelim gider satar yenisini alır.Alacaksın ve 1 ay sonra hevesin kaçacak. Satarken giriş seviyesi model ile aynı fiyata koyacaksın. Böyle şeyler boş iş.
Kartın diğer satıcılarda uygun hali var yani 40 42 bandındagüzel karttır ama bence fiyatı pahalı, tepe model istiyorsanız bu kartın ve tasarımı size uygunsa nitro+ bakabilirsiniz onun dışında baya sevdiğim model benimde mercury
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9070XT nin tepe modeli olsun istemezseniz sapphire pure veya tepe olsun ama ucuz olsun derseniz asrock steel legend da alabilirsiniz. eğer hoşunuza gidiyorsa xfx quicksilver modelinede bakabilirsiniz.
Evet amacım zaten tamamıyla bu yani 3.05 peşinde olsaydım ucuz olarak yoksa çoktan sistemi dizmiştim zatenSize göre boş iş olabilir ama bence değil, estetik bana göre daha önemli mesela ve kart çok eski değilse ki 9070xt değil üst seviye modeller her zaman pahalı olur, Ben mesela rx 570 sattım 1 yıl önce falan pulse modeli, onda bile diğer modeller daha pahalıydı üst seviyedki. bu modeller zaten genel kullanıcıya değil sistemim güzel olsun estetik isteğime uygun olsun, her şeyi kaliteli olsun diye var.
Şöyle toplayacağım sistem 80k atıyorum 10 15 k fazla verip daha iyi halini toplamayı istiyorum hem performans hem de görsel olarak hitap etmesi adınaAlacaksın ve 1 ay sonra hevesin kaçacak. Satarken giriş seviyesi model ile aynı fiyata koyacaksın. Böyle şeyler boş iş.
satıcı güven veriyorsa alınabilir bence 40 42 bandına hatta daha iyi olur para cebinizde kalır. ben baktığımda sadece pttden satıcı vardı amozon harici, ptt den daha önce ram almıştım sorun çıkmamıştı ama ekran kartında nolur bilmiyorum satıcıda farklı ya.Kartın diğer satıcılarda uygun hali var yani 40 42 bandında
Evet amacım zaten tamamıyla bu yani 3.05 peşinde olsaydım ucuz olarak yoksa çoktan sistemi dizmiştim zaten
Anlıyorum güzelim haklısın da belki. Ama benim yaşım 32. Kurduğum sistem sayısı 10-15'i geçmiştir. İlk başta heves ettiğim bir çok şey geriye baktığımda gereksizdi ve gerçekten çok paralar harcadım. Şimdi direkt performans ve sessizliğe yatırım yapıyorum kasayı görmüyorum bile.Kartın diğer satıcılarda uygun hali var yani 40 42 bandında
Evet amacım zaten tamamıyla bu yani 3.05 peşinde olsaydım ucuz olarak yoksa çoktan sistemi dizmiştim zaten
Şöyle toplayacağım sistem 80k atıyorum 10 15 k fazla verip daha iyi halini toplamayı istiyorum hem performans hem de görsel olarak hitap etmesi adına
Vatan ve n11 var n11 42k bandında vatan 44 vatandan 40.000 TL’ye alabiliyordum o yüzden onu kaybettim küçük bir indirim yakalamaya çalışıyorum acele etmiyorumsatıcı güven veriyorsa alınabilir bence 40 42 bandına hatta daha iyi olur para cebinizde kalır. ben baktığımda sadece pttden satıcı vardı amozon harici, ptt den daha önce ram almıştım sorun çıkmamıştı ama ekran kartında nolur bilmiyorum satıcıda farklı ya.
mantıklı bence deVatan ve n11 var n11 42k bandında vatan 44 vatandan 40.000 TL’ye alabiliyordum o yüzden onu kaybettim küçük bir indirim yakalamaya çalışıyorum acele etmiyorum
merhaba arkadaşım bu fiyat nedir böyleMerhaba arkadaşlar
Zaten görsellik haricinde bu kartın A sınıfı kartlar arasında en iyi soğutan kartlardan birisi olduğunu biliyorum yani en iyi performans verenlerden birisi ve soğutma odası varAnlıyorum güzelim haklısın da belki. Ama benim yaşım 32. Kurduğum sistem sayısı 10-15'i geçmiştir. İlk başta heves ettiğim bir çok şey geriye baktığımda gereksizdi ve gerçekten çok paralar harcadım. Şimdi direkt performans ve sessizliğe yatırım yapıyorum kasayı görmüyorum bile.
Resimdeki Amazon fiyatı o herhangi bir satıcıdan dolayı öyle yani 46.000 civarında değil 40 42 44 arasımerhaba arkadaşım bu fiyat nedir böyle
Güzel yorumun için teşekkür ederimmantıklı bence de