🔥İndirim Shark Stainstriker Taşınabilir Halı ve Koltuk Temizleme Makinesi 5000TL OLDU!

1768684776770.webp

nasıl geliyormuş o kupon. bizde alalım böyleyse. dandik kiwi bile bu parada değil.
Valla üst modeli almıştım ya dedim burada, onu iptal etmeden bunu alayım dedim, hemen hemen her şeye 1000 tl tanımlamış anlayamadım. Aldım gitti, diğerini de iptal edeceğim şimdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@alisayin1244 paylaşım için eyv. Öyle devasa lazım değildi ama sıkıntılı temizliklerde anneme büyük yardım eder gibi. Zaten temizlik bağımlısı bir de iyi oldu.

Tüy toplaması çok da büyük makara değilmiş harbi videosunu izledim de tamamen, ekstra bir de o aparatları temizlemek uğraştırırdı zaten. Tek hazneye toplansın, hazneyi pırıl pırıl ederiz, çözülür.

Son düzenleme:
Benim gibi sipariş verenler varsa diye atıyorum bunu.

Shark bu alt modelinde güncellemeye gitmiş ve boruyu temizlemeye yardımcı olan plastik aparatı çıkarmış kutudan. Türkiye'ye yeni gelenlerde de bu aparat yokmuş.

3d baskıcılardan birine gidip bunu bastırın veya 3d yazıcınız varsa basın. Çok bir meblağ tutacağını sanmıyorum ve temizlik kısmına büyük katkısı var bu aparatın bence.

Benim sipariş iptal olmuş 1000 TL kuponla çekmiş diye. Avukat THH bi şekilde alırdım ben o parayı da neyse, üşendim şimdi.

500TL'lik kuponu hala duruyor.

Geri