❌İndirim Bitti! MSI MAG I360 CORELIQUID SIVI SOGUTMA 3799 TL TEBILON

reverseblade takarım dersen thermaright güzel reverseblade fanları var siteye göz gezdir. şart değil ama kasayı estetik anlamında uçurur
Teşekkürler, diğer fanlarda Tthermaright zaten memnunum. İnceleyeceğım reverse modelleri.

Ek olarak bu ürün Globalde çoğu yerde 5 Yıl garantı ile satılıyor fakat TRde genelde 2-3 yıl.

msi sıvı soğutucuların şu harflendirme olayını çözemedim gitti l s a e p m hangisi iyi hangisi kötü acaba

Zoko DK431 adı altında satılan modelin orjinali aslında.

hortum gözüme biraz uzun geldi hocam o yüzden sormuştum 485 miş yükseklik maxima v30 da nasıl durur acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen hafta olan indirimden almıştım ve yarın montajını yapacağım gözüme biraz farklı geldiği için sormak istedim

hortum gözüme biraz uzun geldi hocam o yüzden sormuştum 485 miş yükseklik maxima v30 da nasıl durur acaba

geçen hafta olan indirimden almıştım ve yarın montajını yapacağım gözüme biraz farklı geldiği için sormak istedim

Bence sorun yaratmayacaktır baktığımda sizin kasanızda 480+ gözüküyor. Benzer bir görüntü olacaktır, ek olarak ben ayna görüntüsünü ürün fotoğraflarında beğenmemiştim kapatırım diye düşünüyorum fakat kasada gayet güzel durdu. Ürün görsellerinde çok yapay ve gerçekteki efekti verilememiş.

2.999 alanlardan biri olarak 3k tertemiz ürün olduğunu düşünüyorum. Fan gizleme kapağı dışındaki her üründe kalite çok belli oluyor (sabitleme vidaları bile sağlam, elime aldığımda premium bir hissiyatı vardı. Hatta neden bir vida için böyle uğraştınız diye düşündüm.

Pompada PWM var, fanlar 2300RPM kadar çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam. 7800x3D ile boşta 40-42 arasında. Yükte 73. Curve optimizer all cores -20.

Daha güncel diyebiliriz çok fark yok. Pompa hızı daha yüksek, EZ Connect yani tek kablo ile bağlıyorsun fanları vs. Kişisel olarak ise Sonsuz ayna olayının daha iyi durduğunu söyleyebilirim.
Hocam bende sırf kozmetik olsun diye thermalright phantom spiritten geçeceğim ki performansı da biraz daha iyidir diye düşünüyorum. İlk defa sıvı soğutma kullanacağım ve b550 gaming plus a montajlayacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? B550 gp ile gelen braketle vs. Montajlamayacağım diye biliyorum direkt aio nun kutudan çıkan aparatlarla yapacağım sanırım.

Bence sorun yaratmayacaktır baktığımda sizin kasanızda 480+ gözüküyor. Benzer bir görüntü olacaktır, ek olarak ben ayna görüntüsünü ürün fotoğraflarında beğenmemiştim kapatırım diye düşünüyorum fakat kasada gayet güzel durdu. Ürün görsellerinde çok yapay ve gerçekteki efekti verilememiş.
hocam şuan kasada cougarın 360 lık bir soğutucusu var ve bu şekilde gözüküyor hortum boylarını karşılaştırmadım ama şuan merak ettim yarın bakacağım

Ekler

• IMG_20260116_211915.webp
    IMG_20260116_211915.webp
    2.2 MB · Hit: 58
Aynı soğutmanın beyazını kullanıyorum. Oldukça memnunum. 9800x3d ile yük altında 55-58 derecelerde geziyor maksimum.

20260110_153218.webp

Son düzenleme:
ben aldım fiyat 5898 tl olmuş valla çok sevindim bunun e serisini 6700 tl ye alacaktım eski seriymiş

Bu arada hepsiburada aynı fiyat 3998 tl ye vade farksız 3 tasit de yapmış satıcı aynı.

Hocam bende sırf kozmetik olsun diye thermalright phantom spiritten geçeceğim ki performansı da biraz daha iyidir diye düşünüyorum. İlk defa sıvı soğutma kullanacağım ve b550 gaming plus a montajlayacağım. Dikkat etmem gereken bir şey var mı? B550 gp ile gelen braketle vs. Montajlamayacağım diye biliyorum direkt aio nun kutudan çıkan aparatlarla yapacağım sanırım.
İki tip montaj içinden aparat çıkıyor, istersen braketlere tutturuyorrsun kule tipi tarzı istersen braketleri söküp soğutucuyu vidalar ile backplate sabitliyorsun.

Kurulumu çok kolay zorlanmayacaksinizdir, zaten aparatları intel/amd diye yazılır olarak ayırmışlar baya hoş olmuş.

İki tip montaj içinden aparat çıkıyor, istersen braketlere tutturuyorrsun kule tipi tarzı istersen braketleri söküp soğutucuyu vidalar ile backplate sabitliyorsun.

Kurulumu çok kolay zorlanmayacaksinizdir, zaten aparatları intel/amd diye yazılır olarak ayırmışlar baya hoş olmuş.
Hocam kurdum fakat valoda mesela thermalright ile 35 derece vs. alırken bunda bi 45 derecelere çıktı normal mi? Sebebini tam bilmiyorum veya msi ın termal macunu çok iyi olmayabilir mi acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri