Yardım Ultra 7 255hx 98 derece normal mi

efehsgal

80+
Reaksiyon skoru
27
Yeni aldığım Asus rog strix g16 modelindeki işlemci Intel ultra göre 7 255hx, lolde 40watt çekerek 75-85 derece geziniyor. Cinebench yapayım dedim multicore de 98 Derece oldu direkt kapattım zarar görebilir diye, bu sıcaklıklar normal mi?

bilgisayar daha 1 günlük, bilgisayara zarar gelmesinden korktuğum için açtım konuyu

Yeni aldığım Asus rog strix g16 modelindeki işlemci Intel ultra göre 7 255hx, lolde 40watt çekerek 75-85 derece geziniyor. Cinebench yapayım dedim multicore de 98 Derece oldu direkt kapattım zarar görebilir diye, bu sıcaklıklar normal mi?
normal hem laptop hem de intel. bi laptop soğutucu çek ama iyisinden

normal hem laptop hem de intel. bi laptop soğutucu çek ama iyisinden
tamamdır onu hallederim acaba cihaz sorumlu mu geldi diye korktuğumdan açtım konuyu, bostayken genelde 55 60 arası gidiyor bu normal mi peki?

tamamdır onu hallederim acaba cihaz sorumlu mu geldi diye korktuğumdan açtım konuyu, bostayken genelde 55 60 arası gidiyor bu normal mi peki?
boşta biraz sıcak çalışıyomuş ama büyük ihtimalle fan açmıyodur riskli bi sıcaklıkta olmadığı için. intel çok ısınıyo ve buna laptop olması eklenince normal endişe etmeyin

Pardon sıcaklıktan bahsediliyormuş. Sıcaklık normal sayılır laptop için.

Geri