Yardım İnternetim olduğundan daha yavaş GPON nedir???

paketin 200mbps galiba telekomda bu tip sorunlar oluyor veremiyor tam paket hızını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

binadaki kutudan portunu değişse belki düzelebilir veya modemin hangi model
Ya aslında turkcel superonline fiber ve 50mb diyo ama google speed test 150 diyo steamde 30 diyo anlamadım

paketin 200mbps galiba telekomda bu tip sorunlar oluyor veremiyor tam paket hızını

binadaki kutudan portunu değişse belki düzelebilir veya modemin hangi model
Normal mi

Ya aslında turkcel superonline fiber ve 50mb diyo ama google speed test 150 diyo steamde 30 diyo anlamadım
turkcellde hız testi her zaman daha fazla çıkıyor fazlasını veriyor farklı bir yerde indirme yapmayı denedin mi oralarda hız nasıl

Turkcell için normal 1gb hariç hepsinde paket hızından fazlasını verir hız testi

turkcellde hız testi her zaman daha fazla çıkıyor fazlasını veriyor farklı bir yerde indirme yapmayı denedin mi oralarda hız nasıl

Turkcell için normal 1gb hariç hepsinde paket hızından fazlasını verir hız testi
Farklı bir yer denemedim neyse ellemiyelim normaldir değerler

Speed test yaparken sunucuyu Turkcell seçme kendi sunucusuna hız sınırı koymuyor nedense adamlar o da yanıltıyor.

Yüksek hız istiyorsan ayda 50-100TL fazla öde hız yükselt.

Farklı bir yer denemedim neyse ellemiyelim normaldir değerler
herhangi bir şey indirsene bi merak ettim

Speed test yaparken sunucuyu Turkcell seçme kendi sunucusuna hız sınırı koymuyor nedense adamlar o da yanıltıyor.
hız testini hep fasttan yaparım sunucuyu otomatik seçiyor bildiğim kadarıyla

herhangi bir şey indirsene bi merak ettim

hız testini hep fasttan yaparım sunucuyu otomatik seçiyor bildiğim kadarıyla
Steamden mi söyleyin ber site indiriyim bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,734
Üyeler
188,649