Yardım Oled 2k Güzel monitör varmı bulamıyorum

MASTERF5

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
30 bin e falan

oledin iyisi aslında çokta önemli değil bence, oled teknolojisi zaten bayadır piyasada, bence asıl önemli olan markanın sunduğu oled care özellikleri. Eğer oled care yani koruma özellikleri iyiyse herhangi bir monitör alınabilir bence.

oledin iyisi aslında çokta önemli değil bence, oled teknolojisi zaten bayadır piyasada, bence asıl önemli olan markanın sunduğu oled care özellikleri. Eğer oled care yani koruma özellikleri iyiyse herhangi bir monitör alınabilir bence.
gayet önemli aslında, 1. 2. nesilde sıkıntılar var

gayet önemli aslında, 1. 2. nesilde sıkıntılar var
şu ana kadar kronik sorunlu görmedim ben, her üründe olabilecek sorunlar bunlarda da olabiliyor ama. Her ürün gamının ilk ve 2. versiyonu hatalı olabilir bu arada cidden böyle bir şey olabilir ama ben görmedim.

bu bütçede tek gen 4 oled bu en mantıklı cihaz bu 30kya
https://www.akakce.com/monitor/en-u...k-pivot-240-hz-oyuncu-u-fiyati,877845197.html bu daha iyi degil midir hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu ana kadar kronik sorunlu görmedim ben, her üründe olabilecek sorunlar bunlarda da olabiliyor ama. Her ürün gamının ilk ve 2. versiyonu hatalı olabilir bu arada cidden böyle bir şey olabilir ama ben görmedim.
yanarsa falan sıkıntı ya

Geri