kesinlikle öyle haklısın broKazanılmayan paraya vergi ödenmez. Bir miktara kadar da vergiden muhaf kalır. Eskiden yıllık 6000 TL di. Bir muhasebeciye sor. Vergi beyanı için zaten anlaşmalı bir muhasebeciye ihtiyacın olacak.
Vergiye tabiisin.agalar stripe dan abonelik açıcam vergi yermiyim yardımcı olur musunuz ilk abonelik açış yani kazanmadığım paranın vergisini öder miyim
gelen paradan sıkıntı yok ama kazanmadığım parada vergiye tutulur muyum birde lol için fps sorunum var yeni bir konu açtım ona bakabilir misinbildiğim kadarı ile hesabınıza giren ticari her kazanç vergilendirmeye tabii'dir sosyal medya muafiyeti vardı banka hesabına gelen paradan %15 kesiyordu onu araştırabilirsiniz
gelen paradan sıkıntı yok ama kazanmadığım parada vergiye tutulur muyum birde lol için fps sorunum var yeni bir konu açtım ona bakabilir misinVergiye tabiisin.
Vergi dairesine gidip dijital içerik üreticisi hesabı açmak istiyorum diyeceksin o sana bir belge verecek onunla bankaya gidip hesabı açacaksın. O hesaptaki IBAN ı gireceksin buraya. Bu hesaba gelen her pra otomatik %15 kesintiye uğrayacak.
Yalnız 1 lira bile kazansak Bağkur borcu çıkar. O da aylık 10K falan. Sigortalı bir işte çalışıyorsan veya ssk emeklisiysen bağkur borcu çıkmaz.
O aboneliği açarsan 1 abone bile gelse vergi + bağkur borcu çıkar şahsına.gelen paradan sıkıntı yok ama kazanmadığım parada vergiye tutulur muyum birde lol için fps sorunum var yeni bir konu açtım ona bakabilir misin
biblgin varsa eğer yaşadıysan böyle bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gelen paradan sıkıntı yok ama kazanmadığım parada vergiye tutulur muyum birde lol için fps sorunum var yeni bir konu açtım ona bakabilir misin
biblgin varsa eğer yaşadıysan böyle bir durum