Öneri PXN Direct Drive Direksiyon Setleri Rehberi

Gaming.gen'in yan şirketinden VD6 aldım. İçerisinden fren performans kiti de, masa bağlantı aparatı da çıktı. Maalesef VD4 hakkında bir fikrim yok. İthalatçıyı arayıp sormanızı tavsiye ederim.
Yan şirketi dediğiniz neresi hocam BetaPlus mı? Gaming.gen'in ticaret sicil ve e ticaret sitelerindeki unvanı o zaten 😄

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Bazı incelemelerde vd4 kutu içeriğinde fren kiti görüyorum bazılarında göremiyorum
Gaming gene de yazdım kutu içeriğinde var mı diye ancak net bir cevap alamadım bu konuda bir bilgin var mı abi
Teşekkürler bilgilendirmeler için
Hepsiburada veya idefix üzerinden beta plus satıcısından alırsan fren kiti ve masa aparatı çıkıyor hocam kendi sitesinden alırsan zaten çıkıyor ben hepsiburada üzerinden vd4 aldım.

Evet, Betaplus. Dedikleriniz doğrudur, detaylarına sizin kadar hakim değilim.
Evet hocam @AEGON hocam da VD4 aldı ve masa aparatı ve fren kiti çıkıyormuş. Teyit etmiş olduk. Dolayısıyla EUAS satıcısından VD4 almayınız.

Hocam PXN alan arkadaşlar ortadan kayboluyor 😄 çok sarıyor heralde ki foruma girip tecrübelerini aktarmıyorlar.
Gaming.gen'den alan arkadaşlar masa bağlantı aparatı ve fren kitinin kutudan çıktığını söylemişlerdi.
Hocam bilgi veriyorum
Sipariş etmiştim EUAStan kargodayken iade oluşturdum ama kargo teslim edildi tekrardan iade oluşturdum yarın vericem şunları söyleyebilirim:
1) eğer bu ilk parti ise bile fren kiti her türlü var bu kutudan çıktı
2) gerçekten pedallara debriyaj eklemek için kablo giriş desteği yok
Ve son olarak masa aparatı çıkmıyor

Bende az önce v10 pro modelini sipariş ettim masa aparatı çıkıyor değilmi

Yani genelde f1 ve asetto oynuyorum performans olarak memnun eder mi? sizce g29 almayı düşünüyordum

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Bende az önce v10 pro modelini sipariş ettim masa aparatı çıkıyor değilmi
Daha önce bir kez bile olsa dişli motorlu bir set denediyseniz aradaki farkı anlarsınız hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilgi veriyorum
Sipariş etmiştim EUAStan kargodayken iade oluşturdum ama kargo teslim edildi tekrardan iade oluşturdum yarın vericem şunları söyleyebilirim:
1) eğer bu ilk parti ise bile fren kiti her türlü var bu kutudan çıktı
2) gerçekten pedallara debriyaj eklemek için kablo giriş desteği yok
Ve son olarak masa aparatı çıkmıyor
Hocam keşke kutuyu açmasaydınız. Şimdi iade için sıkıntı çıkarabilirler. Zaten EUAS'ın sattıklarının masa aparatı ve debriyaj desteği olmadığını söylemiştik.

Hocam şuan euas trendyolda 17999 a satıyor 6 taksit imkanlı. Masaya bağlantı aparatı falan çıkıyor mu yoksa yine eksik ürün mü
Hocam masa bağlantı aparatı yalnızca VD4 modelinde sorun. V10 Pro'da zaten motoru masaya takıyorsunuz üzerinde yani. VD4'ün de sadece EUAS'ta satılan halinde masa aparatı ve debriyaj sıkıntısı var. Gaming.gen'in sattıklarında bunların hiçbiri yok.

Hocam masa bağlantı aparatı yalnızca VD4 modelinde sorun. V10 Pro'da zaten motoru masaya takıyorsunuz üzerinde yani. VD4'ün de sadece EUAS'ta satılan halinde masa aparatı ve debriyaj sıkıntısı var. Gaming.gen'in sattıklarında bunların hiçbiri yok.
Anladım hocam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,429
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri