telefon ne ve artık olmuyor eski sürüm malesef ilk çıkıtğında dönerdiBu güncellemeyi eski haline nasıl getirebilirim böyle bişey mümkün mü inanılmaz kötü bir arayüz. telefon kilitten açılırken anlık takılıyor böyle bir saçmalık olamaz
ilk başlarda kasamsı nörmal çünkü büyük bir güncelleme olduğu için arkada dosya iniyor sürekli max 1-2 haftaya düzeliriphone 15 pro max kullanıyorum yanlışlukla güncelledim sürekli kasıyor
iphone 16 e. kasmayı geçtim berbat bir arayüztelefon ne ve artık olmuyor eski sürüm malesef ilk çıkıtğında dönerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ilk başlarda kasamsı nörmal çünkü büyük bir güncelleme olduğu için arkada dosya iniyor sürekli max 1-2 haftaya düzelir
bendede 16e var 26.2 sorun yaşamadım hiç takılma donma ios 26.3 çıkarsa ona güncelle belkide çözülür çok garipiphone 16 e. kasmayı geçtim berbat bir arayüz
yok hocam yüz okuma tamamlanınca yukarı kaydırıyoruz ya o esnada havada kalıyor 1-2 sn. bir de arayüzü ucuz androidlerde playstore'den uygulama indirip temayı değiştiriyoruz ya aynısı olmuş yemin ederimbendede 16e var 26.2 sorun yaşamadım hiç takılma donma ios 26.3 çıkarsa ona güncelle belkide çözülür çok garip
iOS 26 ilk çıktığından beri berbat ben de bayadır pişmanım güncellediğime. Her sürümü berbat bu arada MacBook ve iPad kullananlar da uzak dursun.Bu güncellemeyi eski haline nasıl getirebilirim böyle bişey mümkün mü inanılmaz kötü bir arayüz. telefon kilitten açılırken anlık takılıyor böyle bir saçmalık olamaz