IOS YENİ GELEN İOS 26.2 GÜNCELLEMESİ HAKKINDA

•KoRkMaZ•

80+ Silver
Reaksiyon skoru
860
Bu güncellemeyi eski haline nasıl getirebilirim böyle bişey mümkün mü inanılmaz kötü bir arayüz. telefon kilitten açılırken anlık takılıyor böyle bir saçmalık olamaz

iphone 15 pro max kullanıyorum yanlışlukla güncelledim sürekli kasıyor

Bu güncellemeyi eski haline nasıl getirebilirim böyle bişey mümkün mü inanılmaz kötü bir arayüz. telefon kilitten açılırken anlık takılıyor böyle bir saçmalık olamaz
telefon ne ve artık olmuyor eski sürüm malesef ilk çıkıtğında dönerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iphone 15 pro max kullanıyorum yanlışlukla güncelledim sürekli kasıyor
ilk başlarda kasamsı nörmal çünkü büyük bir güncelleme olduğu için arkada dosya iniyor sürekli max 1-2 haftaya düzelir

telefon ne ve artık olmuyor eski sürüm malesef ilk çıkıtğında dönerdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ilk başlarda kasamsı nörmal çünkü büyük bir güncelleme olduğu için arkada dosya iniyor sürekli max 1-2 haftaya düzelir
iphone 16 e. kasmayı geçtim berbat bir arayüz

Geri dönemezsin maalesef. Apple eski sürümlerin imzasını kapatıyor. Ve evet berbat bir güncelleme iOS 26. Satıp kurtulmayı bekliyorum bende artık. Klavyede emoji ekranı açarken saniye gecikme yaşar mı bu nasıl iştir. Gerçekten çöp olmuş. Bunu yazarken 11 yıllık iOS kullanıcısı olarak söylüyorum.

klasik a*ple işleri. neden hala insanlar ürünlerini alıyor anlamıyorum.

bendede 16e var 26.2 sorun yaşamadım hiç takılma donma ios 26.3 çıkarsa ona güncelle belkide çözülür çok garip
yok hocam yüz okuma tamamlanınca yukarı kaydırıyoruz ya o esnada havada kalıyor 1-2 sn. bir de arayüzü ucuz androidlerde playstore'den uygulama indirip temayı değiştiriyoruz ya aynısı olmuş yemin ederim

iOS 26 ilk çıktığından beri berbat ben de bayadır pişmanım güncellediğime. Her sürümü berbat bu arada MacBook ve iPad kullananlar da uzak dursun.

İşin saçma yanı da tüm imzaları özenle kapatmaları. Ben bayadır iOS kullanıyorum aylarca açık kalan beta sürümleri oluyordu eski sürüme dönmek isteyen onları yüklüyordu, ilk defa öyle bir şeye ihtiyaç duydum onda da adamlar en ücra köşedeki betaya kadar hepsini kapatmış 😂

Son düzenleme:
appledakiler şerefiyle istifa etsin başka bir şey istemiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri