Shein indirimli ürünler

hocam olası kargo firmalarında sorguladım ama seçenek çıkmıyor. zaten kargo takip no elimde yok sadece sipariş no var. ve PAL ile başlayan bir no var
Belirttiğiniz PAL kodunu net anlamda kullanan tek firma var...
CargoXKargo veya KARGOIST kod adlarıyla geçerler...
Bu firmayla ısrarlı olarak temasa geçin ve sipariş kodunu paylaşın, gerekirse Shein dan bilgi teyidi aldım deyin ve değeceğine inandığınız bir ürün ise zorlayın...

Web sitesi: https://www.kargoist.com
Call Center: 0850 477 3474

hocam öncelikle değerli bilgilendirmeniz için teşekkürler. uçaktan indi olarak gözüken ürünleri aras kargo takip numarasından müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim fakat takip numaranız hatalı diyor bunun sebebi tam olarak nedir sizce
daha arasa düşmemiştir ayrıca geçenlerde bana anlaşmalı oldukları bir firma söyledi aras çok fazla siber saldırı alıyormuş paketlerin sisteme düşmesi uzun sürebiliyormuş düşmeye biliyormuş bazende geçen kargo çıkışı yapamadılar bana bundan kaynaklı

"....havaalanına vardı..." ifadesi havaalanı gümrük bekleme depolarına konteynerlarda topluca uçaktan indirilen ürünlerin teslim alındığı tarihi ifade eder resmiyette... Yani ürününüz resmi anlamda TR ye varmıştır ve 6 Şubat veya sonrasıyla bir alakası yoktur...
Sadece ürünlerin gümrük süreçlerinin tamamlanarak kargo firmalarına teslim edilmesi süreçlerini beklemek durumundayız... Son tüketiciye teslim sürelerinin uzaması ve açıklamalardaki ifadesel belirsizlikler ise detaylıca yazdığım açıklamalarda belirttiğim nedenlerdendir.
Yani kısaca uçak varış havalainna vardı diyorsa ürün bize er geç gelecek mi

hocam öncelikle değerli bilgilendirmeniz için teşekkürler. uçaktan indi olarak gözüken ürünleri aras kargo takip numarasından müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim fakat takip numaranız hatalı diyor bunun sebebi tam olarak nedir sizce

Rica ederim...
Nedenlerini detaylıca yazmıştım ama çok kısa özet geçeyim...
Detaylıca yazdığım nedenlerinden dolayı ürünler gümrüklerden onaylanıp ilgili kargo firmalarına teslim edilmedikleri için ve kargo firmalarının sistemlerine teslim alındı ibaresiyle henüz işlenmediği için adı geçen kargo firmalarının kayıtlarında görünmemesi mevcut şartlar itibariyle normaldir...
Sistem kurgusu gereği bu tarz sorgulamaları kargo firmalarının gümrükten ürünlerinizi resmen teslim almaları akabinde yapabiliyoruz..

Belirttiğiniz PAL kodunu net anlamda kullanan tek firma var...
CargoXKargo veya KARGOIST kod adlarıyla geçerler...
Bu firmayla ısrarlı olarak temasa geçin ve sipariş kodunu paylaşın, gerekirse Shein dan bilgi teyidi aldım deyin ve değeceğine inandığınız bir ürün ise zorlayın...

Web sitesi: https://www.kargoist.com
Call Center: 0850 477 3474
hocam son bir soru sorayım uçak varış ülkesine indi dediğinde gümrük işlemleri tamamlanmış olabilir mi kargoya verilmese bile

Yani kısaca uçak varış havalainna vardı diyorsa ürün bize er geç gelecek mi
Yeterince yazdığımı düşünüyorum ama bir kez daha evet diyeyim sen de rahat et ben de :D

daha arasa düşmemiştir ayrıca geçenlerde bana anlaşmalı oldukları bir firma söyledi aras çok fazla siber saldırı alıyormuş paketlerin sisteme düşmesi uzun sürebiliyormuş düşmeye biliyormuş bazende geçen kargo çıkışı yapamadılar bana bundan kaynaklı
geçen aylar da siber saldırı olmuştu kargom biraz gecikmeli gelmişti evet.
Rica ederim...
Nedenlerini detaylıca yazmıştım ama çok kısa özet geçeyim...
Detaylıca yazdığım nedenlerinden dolayı ürünler gümrüklerden onaylanıp ilgili kargo firmalarına teslim edilmedikleri için ve kargo firmalarının sistemlerine teslim alındı ibaresiyle henüz işlenmediği için adı geçen kargo firmalarının kayıtlarında görünmemesi mevcut şartlar itibariyle normaldir...
Sistem kurgusu gereği bu tarz sorgulamaları kargo firmalarının gümrükten ürünlerinizi resmen teslim almaları akabinde yapabiliyoruz..
anladım hocam teşekkürler. Aralık 27 de Türkiye ye inen ürünümden ses soluk yok merak etmiştim her neyse gelir umarım

hocam son bir soru sorayım uçak varış ülkesine indi dediğinde gümrük işlemleri tamamlanmış olabilir mi kargoya verilmese bile
Hayır... Keşke öyle olsa diye umduğunuzu anlıyorum ama sistem öyle işlemiyor :)
Gümrük işlemlerinin tamamlandığını ya "...... nolu ürününüz ..... kargo şirketine teslim edildi..." tarzı bir ifadeyle SMS veya mobil bildirim olarak aldığınızda ya ilgili e-ticaret sitesinin siparişlerim bölümüne son durum sorgulaması yaparak ya da yüklenici kargo firmasından ".... nolu siparişiniz size ulaştırılmak üzere .... tarihi itibariyle teslim alınmıştır....." SMS bilgilendirmesiyle anlarsınız... Teknik olarak içeride bir adamınız yok ise bu şartlar haricinde bilemezsiniz...

peki hocam uçak türkiye hava sahasına girdikten sonra uçak inip paket daha gümrüğe gitmemiş olsada paketi teslim alabilir miyiz ben onu anlamadım dediğinizden
Israrlı sorunuza nazaran bu son sayfada Toffyy rumuzlu arkadaşımıza verdiğim yanıtın aynısını teyit ediyorum.
Çok net yazdığımı düşünüyorum ama sanırım net anlayamamışsınız...
Ve lütfen sabır gösterip uzunca bir emekle sizlerin yararına olduğunu düşündüğüm açıklayıcı ve aydınlatıcı metni tekrar okumaya davet ediyorum sizi...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

175. sayfada benzer soruya verdiğim cevabı görebilirsiniz hocam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,668
Üyeler
187,954
Son üye
Tahahaha
Geri